نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو برو شیر برنجت رو سر بکش (sm2)
منم میام شریکت می خورم از جاهای خوبش (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو برو شیر برنجت رو سر بکش (sm2)
منم میام شریکت می خورم از جاهای خوبش (sm50)
به جایِ این 2 ساعت تایپ کردن بایست از اوّل می رفتم خودمو روی فرشتگانِ هر جایی خالی می کردم و خلاص . . . (sm74)
حالا می رم سایتِ بازرس دات کام (sm27)
هادی هم نیست ازش اکانتِ سایتِ چورن بگیرم (sm98)
سایتایِ اکانتی اصلا یه حسِّ دیگه ای دارن (sm59)
تو بیا از شیزای خوب من بخور دیوث(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خجالت بکش برو قسمت اخر نامجو جان رو ببیننقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیف ک نمی خوام زن بگیرم وگرنه قبول می کردم(sm25)نقل قول:
من برم نامجوجانمو ببینم (sm155)
راهِ کارِ جالبه ساسی یِ دیوث (sm10)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
5 مینِ دیگه نامجو دانلود بشه منم می بینم (sm118)
تا پلى کردم گفت ک زندگى زناشويى من خيلى در موفقيت نقش داشته (sm74)