iso همه جا خرابه لینکاش من با ترفند اینو در آوردم .. :l
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
iso همه جا خرابه لینکاش من با ترفند اینو در آوردم .. :l
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب برو گمشو وقت مارو نگیر
(sm27)
ویندوز 10 در بک گراند
الله اکبر این دیگه چه صیغه ایه
اساتید خطر سینجول هادی ملور و باقیه
سیستم چن روزه یه حرکت عجیب میکنه مثلا یه کاری میکنم کپی یا نرم افزار کاری انجام میده سیستم صدای موقعی که روشن میشه چجوریه انگاری موتورش تازه را میفته یه صدای وووووو (sm120) میده اونجوری میشه داستان چیه
الان اسم منو انداختی کنار اونا ینی ..
اهنگی از البوم دو روز دیگر
قابل توجه سینجول و دوستان همونطور که پیش بینی میشد همون نسخه ای حرفش بود نسخه نهایی کریترز تشریف دارن
علیرضا آذر اومد ..
سینجول نمیتونی این فایل ایزو یجا درس درمون اپ کنی بذاریم تاپیک
اسمشم عوض کن هر کی میاد فک میکنه نسخه تروله !
خا..
اسمشو شی بزنم !?؟!
windows 10 creators update
تو آپلود بوی نمیشه خطا داد رف 100 درصد ..
نمیشه من باس برم ..
میخوای آب بریزم روت خنک شی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)زورتو زدی همی قرمز کنی
از خداتم باشه دیوث (sm2)(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راست میگی گفتم قول شرف میدم ولی یهو نمیدانم چه شد خوابم برد (sm2)(sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب بری به مشکل شکافی الیاااااااااااااااس (sm2)
سیستم ما از این قرتی بازیا نداره، زیادی انگولکش میکنی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احتمالا از سی پی یوشه داغ میکنه فشار میاد باعث میشه فن م تند تر بچرخه . غلط نکنم باید خمیرشو عوض کنی ..نقل قول:
خمیرم بخوای بگیری فقط deepcool گرانه ولی استاندارد خود اینتله
من فقط چن ماه گرفتم اینونقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته تو این سری جدید پردازنده های اینتل خیلی به خمیرش انتقاد کردن
خب اگه شک داری خودت درشو باز کن باهاش کار کن وقتی صداش دراومد ببین از چیه . .نقل قول:
گرافیک داری ؟ فن داره ؟
نه ندارم سیستم کلا یه فن 6*6 داره (sm2)کاملا بی صدا
خب دیه معلومه از همون سی پی یوته .نقل قول:
آخه من وقتی که روشن میکنم مال خودم از گرافیکه اینجوری عین موتور ویژ میکنه (sm2)
گیر خمیرشو عوض کن خمیر هر جایی هم نگیر خمیری باید بگیری از خودش بهتر باشه نه بدتر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا زمان پایان بسته زده فردا شب که(sm120)
1396/01/14 21:25(sm120)
نگام کردی نکردی صدام کردی نکردی (sm81)
فقط کشید و فحش خورد و عقب نکشید (sm50)
این کردیه خیلی باحاله (sm88)
غریبانه دلم گرفت (sm50)
متن نوشته سخنگوی کاخ سفید به این شرح است:(sm2)
اشترم این لینکو میزنی سرور سایتwindows 10 creators update 64bit
یه پیکان قراضست ولی توی رویاش هنوزم جوونه (sm74)(sm127)