@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Shahram Shabpareh - Eyval (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Shahram Shabpareh - Eyval (sm120)
آقایی (sm66)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خرگوشِ پلی بویِ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AL222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایول بابا ایول (sm120)
حالا وقتشِ که با اهنگ استاد اعظم بریم بندر... تو گل بندری... اره اره والا @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] بیا همراهی کن (sm120)
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودروی محبوب من 3بار تکرار شده با 3مدل و گیربکس مختلف (sm242)
من با این دوتا خیلی حال میکنم!نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
1۰) فورد فوکوس هاچبک با گیربکس دستی | شتاب: ۷/۹ ثانیه |(sm127)
۲) فولکسواگن گلف TSI 1.8L با گیربکس دستی ۵ در (sm127)
خودت بهتر دلیلشو میدونی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و باز هم پیروزی از آن خودروی محبوب من است (sm242)
جمعبندی
گلف در بیشتر زمینهها موفق بوده و بهترین عملکرد را ارائه کرده است ، اما قیمت برخی مدلهای آن با توجه به آپشنها بسیار گران تمام میشود. الانترا قیمت مناسبی دارد، اما در مقابل دو رقیب خود حرفی برای گفتن ندارد.
مزدا ۳ اگرچه بهاندازه گلف ندرخشید اما عملکرد خوبی ارائه کرد و همهچیز را به خوبی باهم آمیخته است. این واقعاً یک ماشین فوقالعاده است و اگر کسی بخواهد یک ماشین جمعوجور اقتصادی داشته باشد این یکی از بهترین گزینههاست.
گلف هاچ بک نامبر وان دنیاس برای من (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فوکوس توی منطقه ازاد هست... بازخوردای خیلی خوبی داشته... خودروهای فورد خیلی با کیفیتن
اگه یه هفته اصلا پیدام نشه خوشحال میشید نه؟ (sm59)
(sm192)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]