هیچکدوم از نتایج دلخواه رقم نخورد من یو مساوی تاتی برد
بینم همی ارسنال عرضه داره سیتی رو ببره
نمایش نسخه قابل چاپ
هیچکدوم از نتایج دلخواه رقم نخورد من یو مساوی تاتی برد
بینم همی ارسنال عرضه داره سیتی رو ببره
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)مورت ضا لست کینگدوم بدجور داره حال میده (sm81) خواهرشو دیدی اینقد **** بودنش مو واسش نمونده همش ریخته
میلاد کجاس جای خالیش احساس میشه (sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)زرت شانس مانقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ذلیخا آی ذلیخا با این همه خاطر خواه
بگو تو راستی راستی منو واس چی میخواستی (sm2)(sm30)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)ساعات پایانی نامحدود و ما دس به *** (sm2)
خداوکیلی سریال خوبیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما بیا به همین سریال چندین شخصیت دیگه اضافه کن بعد رو هرکودومشون شخصیت پردازی و یه داستان بذار میشه تقریبا یه چیزایی تو game of T
ب تخمت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی این سریالو استارت زدم گفتم اینا میخوان چی به وایکینگ اضافه کنن اون هستش دیگه در حد اعلا نگو سازندگان سریال رو دیالوگ فضای بذله گویی بی نظیر نویسندگان حساب باز کردننقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی اینقد دلتنگ تیکه کلامای اینا میشم که نگو درگیر شخصیت تک تک شون شدم
شادمهر یه جور موزیک ویدیو مسازه آدم یاد بعضی نماهنگ های داخل ایران میفته (sm3)
(sm2)واقن مث یه رویا بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رویا تو رخت خوابه (sm2)من اصن نگرفتم یه ماه دیه یه سرویس دیگه میده مشتری رو (sm2)نقل قول:
اقلا مساوی کن جان مادرت
در ساعات پایانی 4 فصل شرلوک رو دان میکنیم... (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زخم زبونت به دلم نشست (sm50)
با لبات قهرم با چشات قهرم نگام نکن با نگات قهرم (sm9)
آنکس که بداند و بخواهد که بداند
خود را به بلندای سعادت برساند
آنکس که بداند و بداند که بداند
اسب شرف از گنبد گردون بجهاند
آنکس که بداند و نداند که بداند
با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
آنکس که نداند و بخواهد که بداند
جان و تن خود را ز جهالت برهاند
آنکس که نداند و نداند که نداند
در جهل مرکب ابدالدهر بماند
آنکس که نداند و نخواهد که بداند
حیف است چنین جانوری زنده بماند
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنشینم تک و تنها ، سر خلوت سر صبر
توی تنهایی خود نقل هیاهو بکنم ... (sm50)
دوباره می نویسمت ،
کنارِ بیت آخرم
و چکه چکه می چکم ،
به سطر های دفترم
تو مثل ماهِ برکه ای ،
و من غریق مست شب
دوباره تو ، دوباره من ،
شناوری ، شناورم ... (sm50)
در کناری از خانه ی ما
اتاقی ست سرد و آبی
تخت و گیتار کهنه ی من
عکس یک زن به دیواری
زنی زیباروی و خندان
یار من بود او دورانی
حالا من ماندم و من
گیتاری و سیگار و تنهایی...
.
.
.
.
ای عکس خندان بشنو ازمن
خواهمت دید روزگاری...
(sm50)
گناهم!.... بودن و بودن و پاکی
گناهم!.... مث دیگرون نبودن
اسم من بیگانه ی عریان
(sm50)
من هنوزم به خواب مشکوکم
من هنوزم تو گور بیدارم ... (sm50)
بهار اگر بهار ما نيست ،
بهار روزگار هست ... (sm27)
(sm50)
سریال جدید ترکونده ..
(sm155)
چه عکس مذخرفی ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این کی پخش شد ندیدم (sm81)(sm120)
چه خوشجیله موشجیل میگه عید شما مبارک (sm19) فارسی خوب صحبت میکنه ها (sm2)تاثیرات امید اسکل کاملاً مشهود و قابل لمسه (sm3)(sm2)
ینی تاثیرات امید سلطونی اسکل در ویدئو هم نمایان بود (sm2) چاکریم مخلصیم (sm2) داش توماس چاکریم (sm2)
واکینگ یه ساعته خدا کنه این قسمت شر اینا رو کم کنن دیگه حوصلمون سر رفت
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امید اسکل رو خوب اومدی (sm2)
دو دسته ممکنه روحانی رو تو انتخابات زمین بزنن یه دسته ملت مفلوک و عقب مانده که گوز مخ شدن پوپولیست فریبشون میده دسته دوم ادمایی مث اسی که دروغ پراکنی میکنن فقط بخاطر اینکه نقش منتقد رو خوب بازی میکنن
روحانی رای نیاره دوباره دوران مموتیسم شروع میشه اون وقت باید همه از کیون هم بخورن