نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
كوفت ديوونه(sm30)(sm30)(sm30)
كدوم لبنياتي به منم آدرس بده امتحان كنم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اولا پيراهن مردونه زنونه دوز ميپوشم چون دكمه هاشون فرق ميكنه(sm59)
دوما شلوار نميخواست (sm120)
سوما يه كوچولو نامردي كه گفتن نداره بااااااا(sm30)
نكته رو الان گرفتم (sm2)
فكر نكنم كرج داشته باشه بعدشم آدم عاقل يه بار كلاه سرش ميره ، من ترجيح ميدم هر وعده غذائيمو سر وقتش بخورم(sm30)
واو جا افتاد ممنون(sm59)(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
كوفت من عاميانه بلد نيستم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ياخشيام (ياغچيام) اوغلان(sm59)
بله آذري هستم تبريزيهاي مقيم تهران (sm2)يكم سخت صحبت ميكنم با لهجه فارسي سليس (sm2)ولي كامل ميفهمم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حيف غرورم باعث رنجوندنت حيف
ديگه نيستي و اين نبودنت حيف حححيف(sm127) عاشق اين اهنگم
امتحان نكن (sm39)نقل قول: