کاسته
نمایش نسخه قابل چاپ
کاسته
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک نکنم
این لینک دانلود ترک همشهریانه... اینو تست کن مقایسه کن، اگه خواستی بگو بگردم آلبومُ پیدا کنم، آپ کنم:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیازی به لینک دانلود نداشتم... فایلُ خودم آپلود کردم... دارم هاستی که گرفتم تست میزنم... فعلا این مشکلُ داره که باید حل بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط abbasinfos [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)وحید من البومو دارم ادرس سایت تو خورده !
نسخه گرامافون شاید پیدا بشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)وحید خیلی کیفیتش پایینه که باو من بخاطر همین باز اومدم از اینجا گرفتم تو بیا مال بارانو بگیر ببین
(sm30) حداقل حق کپی رایت رعایت کردن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)منظورم اینه که دو تا نسخه دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]