اینجا اراک صدای مارو از اینترنت جمهوری عسلامی ایران میشنویدنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اینجا اراک صدای مارو از اینترنت جمهوری عسلامی ایران میشنویدنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اها فكر كردم شمالي (sm176)
(sm77) نحوه پذیرایی خاله الکسیس اینا از مهمون (sm41)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه میخوای دزدی بکنی ، میخوای نیاز طرف رو برطرف بکنی دیگه ، خانوم دکتر نیاز نداره عایا ، عایا نباید نیاز خانوم دکتر ها رو برطرف کرد؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نمیدونم چرا در این موردها حدیث نداریم ، بسی غفلت شده اصن (sm2)
نگران نباش الان بهش زنگ میزنم بهش آدرس جدید رو میدم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه اینکه تو الان که مجردی داری خیلی عشق و حال میکنی ، بیچاره یه قلیونم با هزار تا گانگستر بازی میکشی عشق و حالت کجا بود؟ با رسم شکل دو نمره(sm2)نقل قول:
اما شکنجه ها یواشکی نبود ... (sm50)نقل قول:
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند روز باید بستری شی بعده عمل؟
دکتر مشخص نکرد؟
ایشالله این آخرین عمل باشه (sm127)
نقل قول:
اینجا یه رگبار زد همش (sm172)
دو زار آبرو واسه نسل مرد ایرانی بذارید... مثکه داریم منقرض میشیم (sm25)نقل قول:
چند روز باید بستری شی بعده عمل؟
دکتر مشخص نکرد؟
ایشالله این آخرین عمل باشه (sm127)
جوابیه :
شنبه ساعت 11 صبح عمل
یکشنبه بعدازظهر مرخص
خار نقل نمودم
اتفاقا نظر منُ بخوای اشتباه اصلی رو تو داری میکنی... عشق و حال با همسر خودت به مراتب بیشتر مزه میده (sm10)نقل قول:
اسرار ازل را نه تو دانی و نه من،
وين حرف معما نه تو خوانی و نه من؛
هست از پس پرده گفتگوی من و تو،
چون پرده برافتد، نه تو مانی و نه من.
خیام
شانس آوردی ویرایش کردی وگرنه فلفل میریختم دهنت بی تربیت (sm56)نقل قول:
خار نقل نمودم
(sm21)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]