(sm19)رمضون بیام ؟ مکان داری ؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm19)رمضون بیام ؟ مکان داری ؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا تنور داغه بچسبونم.استاد سعدی:(sm2)
ای پسر دلربا وی قمر دلپذیر
ازهمه باشد گریز وز تو نباشد گزیرتا تو مصور شدی در دل یکتای من جای تصور نماند دیگرم اندر ضمیر عیب کنندم که چند در پی خوبان روی چون نرود بندهوار هر که برندش اسیر بسته زنجیر زلف زود نیابد خلاص دیر برآید به جهد هر که فرو شد به قیر چون تو بتی بگذرد سروقد سیمساق هر که در او ننگرد مرده بود یا ضریر گر نبرم ناز دوست کیست که مانند اوست کبر کند بیخلاف هر که بود بینظیر قامت زیبای سرو کاین همه وصفش کنند هست به صورت بلند لیک به معنی قصیر هر که طلبکار توست روی نتابد ز تیغ وان که هوادار توست بازنگردد به تیر بوسه دهم بندهوار بر قدمت ور سرم در سر این میرود بیسروپایی مگیر سعدی اگر خون و مال صرف شود در وصال آنت مقامی بزرگ اینت بهایی حقیر گر تو ز ما فارغی زو همه کس بی نیاز ما به تو مستظهریم وز همه عالم فقیر
منم ببرید اغا (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سوء تفاهم نشه ها.من خودم متنفرم از هر چی گیه.(sm3)
زوتوپیا دوبلش هم اومد (sm120) پر فروش ترین فیلم شد 1 میلیارد فروش داشت (sm120)
250 فیلم imdb کارتون نشه صلواتنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عسلام(sm50)
همین الانشم کم نیست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه مصاحبه جدید با itn داشته لینک نداری؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند سطری به بهانه ی گذاشتن موزیکی از شادی امینی عزیز:
شادی امینی را مدت هاست می شناسم و با او چند همکاری نظیر عیدی، به سلامتی و روسری داشته ام.
دو چیز شادی را برای من خاص می کند.
یکی اینکه به خاطر ترانه سرا بودن خودش، شعر و ترانه را می شناسد و در انتخاب هایش دقیق است.
و دیگری اینکه مثل خیلی از هنرمندان ما منفعل نیست و نسبت به وقایع بیرونی خودش کنش دارد و حمایت از حقوق زنان، زندانیان سیاسی، اقلیت های قومی و جنسی و... را به لایک و فالوور ترجیح می دهد.
بی تعارف آثار متاخر و جدیدتر او را به گذشته هایش و عاشقانه هایش ترجیح می دهم. هرچند این به معنی رد کردن آثار گذشته اش نیست. اما در چند موزیک جدید او (که خودش ترانه سرا بوده) به نظرم نوعی هجو و طنز وجود دارد که مختص به خود اوست. هجوی که از کیم کارداشیان تا فعالین شبکه های اجتماعی هیچکس را بی نصیب نمی گذارد و در فضایی فانتزی انسان امروز را به تصویر می کشد.
به نظر من خواننده ای که حاضر است کلیپی مثل روسری را بیرون بدهد که شبکه های موزیک حاضر به پخش آن نیستند با تمام نقدهایی که به هر خواننده ای وارد است ارزش احترام و دنبال کردن را دارد.
امیدوارم این مسیر، انتهایش قله های روشنی باشد...
سید مهدی موسوی
متن و ترجمه آهنگ Pain از بند Blackfield که متشکل شده از استیون ویلسون نابغه ی سبک پراگرسیو و سایکدلیک و آویو گفن اسرائیلی
Pain
here I`m standing on the seashore
اینجا روی ساحل دریا ایستادم
she`s gone, now she`s gone
اون رفته، الآن اون رفته
all the angels praying for me, as I fall, as I fall
تمام فرشته ها دارن برای من دعا میکنن، وقتی دارم سقوط میکنم
while i`m melting in the rain
وقتی دارم زیر بارون اب می شم
deep in pain
در ژرفای درد
she`s so far
اون خیلی از من دوره
will we ever meet again as friends after so long
ایا بازم همدیگرو بعد از مدتی طولانی به عنوان دوست میبینیم؟
to my nightmare with the devil
به کابوسم با شیطان غلبه خواهم کرد
I`ll go strong, I`ll go strong
من قوی تر می شوم . من قوی تر می شوم
all my friends now try to save me
همه ی دوستام سعی میکنن منو حفظ کنن (از من محافظت کنن)
what a joke, what a joke
چه مسخره، چه مسخره
while I`m melting in the rain, deep in pain, she`s so far
will we ever meet again as friends after so long 2X
وقتی دارم زیر بارون اب می شم، در ژرفای درد، اون خیلی از من دوره
ایا بازم همدیگرو بعد از مدتی طولانی به عنوان دوست میبینیم؟
(sm50)
نه دو سه روز پیش مصاحبه تصویری داشته قبلا گفته بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تلگرامش گذاشته ولی ششصد مگه! سرور تلگرام تخمیه میترسم بزنم دل حجمو فنا کنه دل هم نشه (sm172)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی این گیتارشو از کدوم فیلم برداشتن خیلی آشناست
خیلی حال میده لامصب (sm118)خداست تنظیمش
ترانه این قطعه از یک داستان ذهنی الهام گرفته شده، پسری اســرائــیلـــی با دختری فلسطینی آشنا میشود و خیلی زود عاشق یکدیگر میشوند. اما با بالا گرفتن جنگ، دختر و خانواده اش به طرز ناگهانی ناپدید میشوند. و حالا، پسر نه تنها نمیداند که معشوقه اش کجاست، بلکه حتی نمیداند او زنده است یا خیر...پس به کنار دریا میرود و زیر باران شعری به نام "درد" می سراید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این آهنگ هم عاشقانه است، هم فلسفی و هم معترز به جنگ...پسر اســرائــیلـــی خود را به آدم ابوالبشر تشبیه میکند که پس از هبوط، از حوای خود دور افتاده.
خداس آهنگش از وقتی از سایتت دانلود کردم یه ریز رو ریپیته (sm50)نقل قول:
نه اون نبود اصلاح کردمنقل قول:
برات فوروارد میکنم تلگرام
دورهمی پنج شنبه ها ساعت چند میده؟
بچه ها یکی این لپتاپو میخواد بفروشه دو سال پیش خریده سه و سیصد میگه پنجاه بارم شارژنشده میخواد بده دو وپونصد با شرایط..به نظرتون خوبه بردارم؟
نه تا نه و نیم شبنقل قول:
خواهرم از همین مدل داره لب تاپ خوبیه یکم سنگینه ولی کاراییش خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) جرق جرق
نقل قول:
(sm209)
خوبه ولی نگیر شاید یه مشکل سخت افزاری داری می خواد ردش کنه کلا دس دو ارزش ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نخند(sm120)بد باشه میام پیدات میکنم خانوم منشیو میارم جلو چشاتنقل قول:
ای بابا (sm2) اون بنده خدا چه گناهی کرده (sm2)نقل قول:
البته به قول مهدی جنس دست دوم زیاد اعتمادی نیس بهش (sm120)
میدونم ریسکه ولی همه میگن خوبه وسوسه شدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این کارش بد نیست ولی در کل بلک فیلد ضعیفترین پروژه استیون ویلسونه به نظرمنقل قول:
خوب برو صفرش رو پیدا کن بگیر اگه هست البته اگه نیست از این بهتراش هم هست پولت رو دور نریزنقل قول:
تازه گرون هم که میگه (sm50)
لامصب انگار با گیتار درگیره (sm88)نقل قول:
هارک راک و هوی متال اگه دوست دارین اینم خیلی خوبه (sm50) سولوی گیتار الکتریک (sm1)
ترانه از محسن میگه رو دیدین؟؟
ترانه علیدوستی : تصور نمیکردم آهنگ های محسن چاوشی اینقدر روی شهرزاد بنشیند
چقدر خوبه این مهدی رجب زاده (sm2)(sm2)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوونه شدم با دیوونه(sm74)(sm127)
چرا همه امضاتون یکیه ؟!(sm120)
سلاااااام هم استانی چطوری؟(sm176) درسا خوب پیش میرن؟ 56 روز دیگه (sm54)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
خودجوش(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنا به توصیه ی الی(sm120)
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام خوبی ؟ (sm51) کنکور دادی ؟ قبول شدی درسته ؟ (sm51) شیرینی ما فراموش نشه ها (sm51)
راستی یه چند تا سوال تخصصی داشتم ازت (sm59)