اوي چوني كچل خودتي انگ نذار رو ملت.مو دارم در حده والدراما(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط S A D E G H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اوي چوني كچل خودتي انگ نذار رو ملت.مو دارم در حده والدراما(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط S A D E G H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) خوبی؟ چه خبر؟ نیستیا؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DENZEL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)اشترم مثلا من ادمینم یکاری کن امضام سایز اصلی نمایش داده بشه
ولی عجب بنری شده ها هر کی میاد کنجکاو میشه
خوبم.مگه بي بي سيم.دنباله بيزينسمنقل قول:
(sm2)
چن ساعت دیگه میخا برم بزارید اینقد تف بدم حال کنم(sm81)
(sm2) ریدم تو بیزینست(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DENZEL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
كجا ديوث پاچينونقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پول درنيارم بيام بشينم اينجا كس شر تفت بدم؟(sm2)نقل قول:
امروز چقد تف دادیم (sm25) ینی کارو زندگی رو ول کردم همش دنبال اسپم (sm25) دیشب هم 200 صفحه تف داده بودین (sm39)
بنده به شخصه عذرخواهی میکنم اول از الیاس به عنوان رئیس تاپیک ، بعد امیر به عنوان مدیر انجمن که پر چونگی کردم (sm10) بعد بقیه بچه ها اگر مکدر شدن از حرفهای من (sm10)باور کنین قصد و قرضی از انتقاد کردن نداشتم