خوب شد خدا رحم کرد و عشق تو دریا زدم کرد
نمایش نسخه قابل چاپ
خوب شد خدا رحم کرد و عشق تو دریا زدم کرد
چیزی که سالهاست گمش کردم ! ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خانم ها یک آشنایی بدید بدونیم با کی طرفیم !
و چه بد!(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنده حدیث هستم 16سالمهنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما هم بیو بدی ممنون میشم!
هیچوقت از گفتن سنم انقد شرمسار نبودم(sm14)
خوشبختم از آشناییتنقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احمدرضا ، خودی ها میگن احمد تو هم بگو 24
شرمساری نداره که ! (sm70)نقل قول:
خر استنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی با اپل کار کنی هیچی دیگه به چشت نمیاد.....تجربه ی عینی خودم!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مردای مست کوچه
تو جیباشون کلوچه
تلو تلو میرفتن
از پیچ و تاب کوچه
تو که بیشتر عقده داری!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشخصه جقدر تو کف داشتن یه دیوایس اپلی بودی که این طور فشار اورده
نظر ندی نمیگن لالی