لامصب قلیون ها گرون شده ! 6 تومن هر قلیونی (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
لامصب قلیون ها گرون شده ! 6 تومن هر قلیونی (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اثر فاخر استاد رو مسخره میکنی ؟ (sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره من معنی ـشُ میدونم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کتک فقط با کمربند همین (sm120) اصن بچه تا کتک نخوره آدم نمیشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
بعد اونوقت چرا والیبال نیگا میکنی با این طرز فکر؟ (sm142)
نه متشکرم ، خودم بینمش باقی رو ازش میگیرم دیگه چیزی نمونده
اگه کسی تو لحظه ای که باید کنارتون نبود،
دیگه نخواین که هیچوقت باشه.
خب پس فی المجلس یه هفته غیبت خواهم نمود تا ببینیم در اینده چی پیش میاد (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه سری راز بین خدا و پیغمبرش بود که فقط پدر من می دونه و باهاشون نصیحتم میکنه.
سهمیه گرفتن با اردشیر مافیا رو میگم (sm120) سقوط کنین بهتره تا اینکه اردشیر مافیا سرمربیتون باشه (sm120) علی لایی لنگه ی اردشیر مافیاست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عالی عالی عالی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ملاجم حال اومد دستت درد نکنه (sm120)
راستی عجب دست ِ قِشَنگی داری ننه (sm2)