(sm2)اوا چقد زود رنج
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)اوا چقد زود رنج
(sm70)پست پاک میکنی فرقی نمیکنه ها
(sm2) [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودتم میدونی حریف من تو کل کل نمیشی
نمیخوام تاپیکت خراب بشه وگرنه من خیلی وقته اینجا نمیام
اینم به احترام امیره فقط وگرنه تو که ریزی کلا(sm132)
در ضمن در مورد [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] یکم اطلاعاتتو ببر بالا 10 15 ساله اینجایی بده زشته (sm59)
(sm2)واقن چرا (sm54)
رضاییان رسما از پرسپولیس کنار گذاشته شد
سرپرست باشگاه پرسپولیس در پایان جلسه با رامین رضاییان نظر قطعی مدیریت را انتقال این بازیکن به باشگاه دیگری اعلام کرد.
به گزارش "ورزش سه"، علی اکبر طاهری، سرپرست باشگاه پرسپولیس در پایان جلسه امروز با رامین رضاییان که از سوی برانکو ایوانکوویچ اخراج و در اختیار باشگاه قرار گرفته بود اعلام کرد: ما با رضاییان در رابطه با این مسئله صحبت کردیم که ایشان در بحث فنی کمی مشکل دارد و باید شرایط انتقالش به باشگاه دیگر را فراهم کنیم تا بتواند تمرینهایش را در آن باشگاه ادامه دهد. طاهری در خصوص جلسات امروز برگزار شده بین او و برانکو ایوانکوویچ و همچنین رامین رضاییان گفت: ما از صبح دو جلسه را برای موضوعات مختلف برگزار کردیم که جلسه اول با هیات مدیره به منظور هماهنگی برای فروش بلیتها و همچنین خروج هواداران از ورزشگاه بود. جلسه دوم از زمان رسیدن برانکو به باشگاه بود که از حدود ساعت 2 برگزار شد. در این جلسه رامین رضاییان نیز حضور داشت و ما با او در رابطه با این مسئله صحبت کردیم که ایشان در بحث فنی کمی مشکل دارد و باید شرایط انتقالش به باشگاه دیگر را فراهم کنیم تا بتواند تمرینهایش را در آن باشگاه ادامه دهد. وی با اعلام قعطی قطع همکاری این باشگاه با رامین رضاییان گفت: این امکان میسر نشد که ما کارمان را با او ادامه دهیم و او باید برای رفتن به تیمهای دیگر روال قانونی را طی کند و پس از فسخ قرارداد با باشگاه ما میتواند در هر تیمی که خواست به میدان برود. طاهری با اشاره به پادرمیانی برخی از پیشکسوتان باشگاه در این خصوص گفت: از قبل هم این مباحث وجود داشت و فضاسازی شده بود که این اتفاق بیفتد اما شرایط به گونهای پیش رفت که این امکان میسر نشد.
نه زود رنج شدی (sm120)بقول خطر باید برای هر پست یه شکلک بزنیم طرف اشتباه برداشت نکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط TO FAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19) تو کافه سینما هم فن داره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زود رنج نیست شورت صورتی
حس حال قبلن رو ندارم به هر حال چند سال گذشته ادما عوض میشن
ولی تو هنوز همون الی شورت صورتی تپلی (sm2)
عجب جیگری این لامصب (sm19)
با اون طراحی تخمی پشتش حتمن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm51)
صف انتظار بشکن ... (sm50)
ملت نصفشون هنوز در گیر XP بعد اومده اپدیت 10 رو تاپیک کرده (sm25)
بالاش یه نظر سنجیم بزن حداقل بازخورد تاپیک رو ببین (sm132)
باور نکن که من دست از دامنت بدارم
شمشیر نگسلاند پیوند مهربانان ... (sm50)
(sm2)اینم ازون حرفا بودانقل قول:
نوشته اصلی توسط TO FAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
xp نه 7
زر مار الان تنها ویندوزی که با هر سخت افزاری مچه ایکس پیه (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعدشم 10 برا اونایی خوبه که مثل الی یا میشینن اهنگ گوش میدن یا فیلم کار خاصی نمیکنن باهاش
(sm132)
خوب من که میگم یه نظر سنجی بزنه ببینه چقدر بازخورد داره (sm59)
فردا فرار از زندان واقعا میاد؟
کدوم سخت افزار ؟! مادربرد 2008 هم 7 رو ساپورت میکنه . با 2 گیگنقل قول:
از 2008 به قبل م که همش فرسوده شده تو این تعمیرگاها گذاشتن اونم فقط به خاطر اینکه به دردشون میخوره قطعه ای چیزی دربیارن ازش . اونا فقط به درد ایکس پی میخورن
منظورم اینه بعد از 10 سال طرف که نمیاد با همون سر کنه . هر کی تونسته ارتقا داده یا جمعش کرده رفته گوشی و تبلت گرفته عزیزم (sm132)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یس
بانکا هنوز ایکس پین (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعضی سیستمای مدیریت همراه اول ایکس پی کار میکنه هنوز (sm59)
سیستم های پرینت پست تا حدود 2 ماه پیش رو ایکس پی کار میکرد که اپدیت تحت وب اومد ورژن 7 رو دادن بیرون ازش (sm59)
بازم بگم (sm59)
نه دیه بانک های دولتی در این مقال نمی گنجد (sm2)نقل قول:
اون موقعی که ایکس پی مد بود بانک ملی میرفتی 98 بود . (sm2) اونا برای کارشونه سیستم قدیمیه از ایکس پی بالاتر که نمیکشه (sm51)
بحث ما این وسط سر سیستم خانگی و شخصی بود .. از شرکتای خصوصی و لب تاب و این چیزام که بگذریم . (sm2)
نه هنوز تعداد زیادی از سیستما چه خونگی چه اداری از xp استفاده میکنن . من خودم سیستم دارم مال اردیبهشت 84 (2005) هنوز داره کار میکنه بدون این که قطعه ای ازشو ارتقا بدم .هارد 80 رم 512 گرافیک 128(sm2) گذاشتم داداش کوچکم باهاش وبگردی و دانلود میکنه . بین اقوام و آشناها هم زیاد دیدم xp استفاده کنن.نقل قول:
الان همین 10 سرعت انتقال داده ش تقریبا 2 برابر 7 تشریف داره . مایکروسات هم جایی نمیشینه آب بره زیرش چند تا برتری میزنه واسه ویندوز که کاربراشو اتوماتیک پرت کنه اینور (sm2)
والا با این مشخصاتی که شما گفتی منم بودم ایکس پی میزدم . (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی یادش بخیر اون زمان یکی از بهترین سیستما بود . سال 84 ، 650 هزار تومن واسم آب خورد . به تورم الان حساب کنی میشه تقریبا 6-7 میلیون(sm50)نقل قول:
سر سیستمای شخصیم باشه امثال من تو میرن سمت 10 بقیه هنوز روی 7 و 8 هستننقل قول:
امثال من و تو هم باز جداسازی میشن کافیه یکی از نرم افزار های کاربردی من رو 10 لنگ بزنه سریعا بر میگردونمش به 8 البته 8 هم شخمیه 8.1(sm59)
میخوای واسه رو کم کنی تو الی یک تاپیک ویندوز 7 بزنم ببینی تاپیک 7 من بیشتر تبادل اطلاعات داره یا 10 ؟(sm70)
گاوه دیگه ولش کن (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من 500 خریدم بهت انداختن (sm51)نقل قول:
هادی
تو و الی از دید تکنولوژی میبینید خوب این درسته
اما از دید کارایی برای کاربر باید دید
وگرنه الان گوشیا نوکیا 11 چراغ 12 00 باید وجود خارجی نداشته باشه
اما هنوز هنوزه میخرن ازش(sm51)
میخام عتیقش کنم(sm2) حقیقتش خودم اصلا ازش استفاده نمیکنم از لپ تاپ استفاده میکنم . ولی باید عوض شه دیگه . از همه اینا بگذریم صدای خیلی اعصاب خوردکنی داره.نقل قول:
کی؟ چه سالی؟ سیستمت چی بوده؟نقل قول:
نگه دار بده به نوه ت (sm2)نقل قول:
حالا تو میگی 84 من میگم 86 . خودم سیستم گرفتم با هارد 160 و گرافیک 512 و سی پی یو 2 هسته ای 2160 dualcoreنقل قول:
یعنی بهترین ویندوزی ه میشد رو این نصب کرد ایکس پی بود سبک فول سرعت ولی هارد و گرافیک و سی پی یو پله پله رفت بالا دیگه ایکس پی جواب گو نیست اینجا . انصافا بد میگم
از دید تکنولوژی هم نمیخوام نظر بدم ولی الان تو میخوای نرم افزار فتوشاپ دانلود کنی و نصب کنی حداقلش چیه به نظر تو ؟ ویندوزی که بتونه اینو بالا بیاره ؟
اگر ماکروسافت ایکس پی را نابود کند مردمانی از سرزمین پارس به کپی و انتشار آن ادامه خواهند داد(sm2)نقل قول:
من هنوز رفیقم با لپ تاپ 5 سال پیشش کار رندر میزنه خرخره لپ تاپو با ویندوز 7 کشیده بیرون بیاد 10 نصب کنه چی بشه (sm51)
الان دیدی رفتی سراغ 7 و 8.1 خب معلومه خیلی ها همینا رو نصب میکنن منم حرف این بود . ولی تو میگفتی ایکس پی .. (sm2)درش بیار از ایکس پی (sm2)نقل قول:
نه باهات این موردو مخالفم . به روز بودن خوبه . همیشه سعی کن هر وسیله ای که داری گوشی موبایل تبلت لپ تاپ پی سی رو به آخرین نسخه ای که میشه آپدیت کرد آپدیت کنی .نقل قول: