هانیبال کنسل شد
نمایش نسخه قابل چاپ
هانیبال کنسل شد
(sm2)سامان جلیلی پرتگاه سقوط له شدم
(sm2)در ادامه سوژه قبلی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm2)سفیده نبوده ؟
بعد از بازی تیم ملی والیبال ایران و آمریکا ، در چند ساعت اخیر ، عده ای از خانم های ایرانی ، به صفحه اینستاگرام ، آقای «مت اندرسون» والیبالیست آمریکایی رفتند و جملاتی عاطفی و احساسی برای این والیبالیست آمریکایی نوشتند، نکته جالب کامنت فینگلیش! از طرف این دختران است، کامنت هایی مثل ، «شوهرمو پیداکردم»!!! ، «اون خالکوبی رو بازوتو خیلی دوس دارم»!!
(sm2) نه سفیده هیچکی و پسند نکرده بود میگفت یدونه خوشگلم ندارننقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)خدای من ببین ملت چقد عاصی شدن خونه زندگیو ول کردن رفتن اون سر دنیا 13 هزار میدونی یعنی چقدر ؟! اونم فقط برای یک کشور
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)خوشم میاد دخملای مجمع سخت پسندننقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)عباس جان صب بخیر نسخه اصلاح شده رو دان کردیم شما چطو
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)کی میشه تیم دختران والیبال امریکا بیان تی وی مستقیم پخش کنه (sm51)
تیم کشتی بیاد (sm25)نقل قول:
(sm173) اگه همه چی درس پیش بره تا ساعاتی دیگر دوال چنل کامینگ سون ..
صبح بخیر، من اینترنت رایگان ندارم، Game of Thrones و True Detective رو ناپرهیزی می کنم صبح که میاد دانلود می کنم، ناپرهیزی زیاد خوب نیست، همون دیروزی صداش رو درست کردم و کارم رو را انداخت (sm120)نقل قول:
(sm120)این بیپ تونز چرا البوم فرشاد جمالی رو نمیزنه شهرام که نیومد اقلا اسکیشو بشنویم
باکتری خان سبکش الکترونیک (sm2)
(sm54)
این کنسرتِ Pulse پینک فلویدو الان از کجا میشه گرفت
تو هاردم بود که ترکید (sm1)
از رو سرورتم پاک کردیم نه ؟
سیاوش و ابی میخوان کار مشترک بخونن (sm50)
عارایش غلیظ همچینم غلیظ نبودا الان دیدم (sm70)
(sm50)
(sm29) آپلود باز واسه شما هم وا نمیشه؟!
آمریکایی ها امام زمان را دستگیر کردند و شکنجه کردند ولی ایشان اسم بقیه امام ها را لو ندادند
*****. شکن نداشتم فری گیت باز کردم الان بدون فری گیت هیچ سایتی باز نمیشه نمیدونی باید چیکارش کنم ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویندوزم تازه عوض کردم (sm120)
نه باز نمیشه ریده همه چی (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
DNS مالیده استاد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زدم درست نشدنقل قول:
به این چیزا نیست چند روز دیگه شاید درست شد مشکل سراسریه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قیمت گاز سی ان جی کاهش یافت و از ٦٠٠ تومان به ٥٠٠ تومان کاهش یافت.
نوبخت خاطرنشان کرد: دولت به دلیل در پیش بودن مسافرتهای تابستانی مردم و اینکه ٣میلیون و ٤٠٠ هزار سواری و ٣هزار اتوبوس که از گاز سی ان جی استفاده میکنند، بتوانند به سهولت اقدام به نقل و انتقال مسافران کنند، این تصمیم را گرفت.
(sm50)سر صدا برای 300 تومن بنزین الکی بود چون اون مقداری که 700 میدادن کم بود تاثیری نداشت (sm118)بنزین تک نرخی و ایشالله بزودی ارز تک نرخی (sm118)حامل های انرژی هم باس زیاد بشه به نظر من بخصوص اب
خراسان رضوي - مشهد - تجزيه و مبادلات سفارشي مشهد (مرسوله به نقطه پستي وارد شد) (sm185)
مو بچه ي شطوم مو ماره هفت خطوم(sm120)
موگوم جاسم اكسپرس بياد بنزين بخره بياد بهتون بده(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط كنسرو لوبيا با قارچ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)
فدایی داری (sm93)نقل قول:
وِي پَ چِته؟ چرا خنده ميكني؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استاد بزرگ عکستو ازین پایین بزن آپلود تا ببینم چی به چیه (sm98)نقل قول:
چندروزی خبری نبود ازت ؟ باز اومدی اوبیا با قارچ درست کردی (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط كنسرو لوبيا با قارچ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مو امضاتو ديدوم پسنديدوم.(sm120)كوكا تو چقد بدبخت و فقيري(sm120)
مخابرات دیوث من دو روز پیش 11 گیگ شارژ کردم کلا دو سه تا آلبوم و موزیک ویدیو گرفتم 1 گیگ مونده (sm77) (sm3)