احسان ! استاد قرار نیست آلبوم ریلیز کنن ! ؟؟؟ (sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
احسان ! استاد قرار نیست آلبوم ریلیز کنن ! ؟؟؟ (sm81)
اگه اراک بودی روزی 8 سر قیلون برات میزدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوران عصر دقیانوس هم همچین عقیده ای نداشتن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره متاسفانه (sm25) البته بعدش عذرخواهی کردم به خاطر اینکه چاره نداشتم و کتک میخوردم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بزار کنکورم تموم بشه ! هرشهری که قبول بشم مطمئن باش ! چند سفر اراک هم میام ! بدجور مشتاق دیدارتم (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیر (sm120) تک آهنگ های بعدی تو راهه (sm118)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من هنوز تو شوک آهنگ خونه خالی هستم (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در مورد دهه هفتادی و دهه هشتادی فقط کتک نتیجه میده و بس (sm120)نقل قول:
چطوری درصدشونُ حساب کردی خوب امار همه دستتِ ها (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استامینوفن که خواب آور نیست... مقداری سرماخوردگی هم قاطیش هست... این که من میگم فقط خواب اورِ...
ناراحت نیستم دلم واسه ماکارونیام تنگ شده (sm120) نمیتونم درست کنم
تو فعلا کـ*ـونولوسکپی ـتُ بکن اونم چشم (sm59)
این اهنگای سخیف گوش دادنی نیستن که فقط به درد همچین مواقعی میخوره که فازتُ عوض کنه که انصافا هم عوض میکنه (sm2)نقل قول:
از این آهنگای سخیف گوش نمیدم ولی به عشقت پلی کردم (sm2)(sm118)
بابا ما هم نقص فنی داشتیم ایربگ ـمون باز نشد وگرنه مگه کم خوردیم بهم (sm120) این صابر نمیدونم چطوری میدویده به هیشکی نخورده تو دوران مدرسه ـش (sm70)نقل قول:
(sm2)
دهنت (sm30)(sm2)(sm30) البته واسه خودمم چندین بار تو مدرسه پیش اومده که شاخ به شاخ شدیم ولی چیزیم نشکسته (sm120)
بـــــــــرو ، ما میتونیم بدونِ تو دووم بیاریم ؛ بــــــــــــــــــرو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط آروم برو یه وقت ابروهات نشکنه ، ابروهات حساسن ؛ بـــــــــــــــرو (sm2)