اینجوریه دیگه(sm25) مخابرات مال منم اینجوریه بیشرفا دزدن (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اینجوریه دیگه(sm25) مخابرات مال منم اینجوریه بیشرفا دزدن (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داعش مزار یونس نبی را با بولدوزر با خاک یکسان کرد
------------------------------------------------------------
به دنبال انفجار سال گذشته مرقد حضرت یونس در موصل توسط داعش، این گروه تروریستی و تکفیری با بردن بولدوزر به محل آثار برجا مانده از این مرقد، آن را با خاک یکسان کرد.
به گزارش ایرنا، داعش بعد از تخلیه آثار به جا مانده از این مرقد، قصد دارد آن را به باغ تبدیل کند. (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مال منم که اینجوری بود دستکاریم نکردم تازه ویندوز عوض کردم تیگ اولیم خاموش کردم اما باز فرقی نکرد (sm178)
ووي عامو مگه ميريضي مونو اخراج موكوني؟(sm120)
موخوم يه سالاد تن ماهي با نخودفرنگي واستون درست كونوم بريد فضا(sm120)
نزاريد بگم جاسم اكسپرس بيادا(sm120)
چندتا ایمیل داری ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط كنسرو نخود فرنگي [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نزار اينو مونو اخراج كونون(sm120)
آقا ناموسن اخراج نکن بزار یه خورده بخندیم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط كنسرو نخود فرنگي [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شرم بر شما باد(sm120)
خوشم میاد کم نمیاری (sm30)(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط كمپوت آلبالو [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مو اصن اوني كه شما موگيد نيستوم.مو كره اي هستوم.از كره جنوبي(sm120)
مو امروز بيكاروم موخوام بيام(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچا كجان؟ خِلوته اينجا(sm120)
خدایی بخوای حساب کنی این یوزر عیبی نداره دیگه نباید اخراج کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط كمپوت آلبالو [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با همون یوزر اصلیت بیا اگه اخراج شدی
سلام دوستان من بالاخره بهتون افتخار دادم و اومدم اينجا(sm120)
يه خبر ميخوام بهتون بدم اونه كه اسم البوم از چنگيز،به قيصر تغيير يافت(sm120)
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohsen Ćhavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اينارو نگاه ديگه بن نميكنن پسوورد عوض ميكنن(sm120)
واقعا حيفه داداشم هوادارش شماهاييد(sm120)
قيصر به زودي با تنظيم بهنام صفاريان(sm120)
به محسن ميگم تو ايسنتاگرامش هموتونو بلاك كنه(sm120)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] بيا ببينوم(sm120)
من بچه ١٤ ساله هستم(sm30)
زانكو رو نزاريد بيارم اينجاها(sm118)
روزنامه همشهری
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر خان استاد بزرگ خان والا (sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Dadashe Mohsen Ćhavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا بن میکنی این که حرف بدی نزده که(sm89) یوزرشم محسن چاوشی خوب بود بزار فعالیت کنه چی کارش داری (sm39)
آره باو 3 گیگ بود فک کنم ، جا نداشتیم پاک کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الیاس
بلی
فک کنم تو اپلودباز بود درس شد میکشم بیرون میندازم پروفایلتنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطوری خوبی؟
این اخرین فیلم کم حجمی که گذاشتی لینکش کار نمیکنه میششه ردیفش کنی؟
همشون ریدن چون اپلودباز ریده بذار بینم سایته جای دیگه اپ نکرده
اهان اکی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم گذاشته منتهی برای من باز نشد شاید اینم ریده
(sm2)ممر فرشته ها هم میان پستو لایک میکنن
(sm70)این جمله الان چجور خونده میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو ای با دشمن من دوستصداقت را سپر کردی
(sm172) بخدا خیلی صبورن
پیام دادمنقل قول:
شعر ممد نوبری رو بزارم اینجا(sm2) عشقت خونده خیلی با حاله ها بزارم