مثه برنامه های store مایکروسافت وا میشه ..
نمایش نسخه قابل چاپ
مثه برنامه های store مایکروسافت وا میشه ..
اگه موزیلایی اینو نصب کن بزن تمیزش کن ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علی لهراسبی و زهرا عاملی از موزن گفتن ..
الی از موزن گفتن ترافیک ندارم کات کنم ..
نیاز به ترافیک ندارم البته تو بزن بیبین کدوم تایمه بوگو ..
تم باش میخوام برم کار دارم ../
طارمی تو هم کم داشتیم بوخونی ..
ولی قدیمیه طارمی کچله اونجا
خب رویت شد .. :l
دیگه واقعا عمه ی منو باس خبر کنیم از موزن بگه .. :l
(sm155)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Zahra Ameli Va Ali Lohrasbi Az Mozen Migan
(sm2)
لب بسته در دره های سکوت ... (sm50)
زئیسی (sm120) عصر ایران یه جوری تیتر زده (sm2)
هی الکی بحث سیاسی میکنیم آخرش بدبخت میشیم (sm81)(sm2)
نمیخواست اما حتی اسمشم مردم عوض کردن... (sm50)
مهرداد میناوند ..
split
(sm3)
هزینه ساختن یک انسان خیلی کمه
تخمک.اسپرم...و به اندازه کافی شهوت
و به دنیا اومدی
تاس ها انداخته شد
دیگه سرنوشتت معلومه
جای که به دنیا اومدی .... پدر بی محبتت و مادر بی کفایتت
بی پولی و دوستایی که یهویی پولدار شدن
دوستای بدرد نخور .... ریس های بد و دوست دخترای بی وفا
آدمای که همیشه در حال دعوا هستن
همینا سرنوشت تو هستن
برابری...عدالت و امیدواری
اینا حرف مفتن خودت میدونی
همیشه میگی سرنوشت و قسمتمه
میدونم
این مشکل تل حل نشد
به فوکم ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm2)
خبر سجاد خشگله رو هم بذارم گریه نکنه .. :l
عبدالمالکی هم از موزن گفت ..
الی من موندم با وجود من و تو چرا سجاد خشگله خبرنگار شده .. :l
(sm70)هم حوصلشو داره هم علاقه به من بگن بیا برو فلان مطلب یا گزارش بنویس میگم بیلاخ (sm2)
سینجول غیر گوشیای سامی گوشی 4.7 یا 5 یا 5.2 سراغ داری oled باشه
5.5 هس اما این سایزا ندیدم
هر نیم ساعت یه بار یکی از محسن میگه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
تف تو ذاتتون که هر چی نشون کردیم ریدن توش این الان باس زیر 900 باشه چقد منتظر این بودم
Motorola Moto Maxx/DROID Turbo
https://www.mobile.ir/phones/specifications-37618-motorola-droid-turbo.aspx
5.2
(sm74) سینجول اون پشتو