[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم وا نشد الی
آپلودباز و هکس با هم ر.یدن (sm120)
آصلا سایت آپلود عکسم ریده (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون فقط واسه تو ریده واسه ما خوبه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه واسه کل کرمانشاه ریده پرسیدم از همه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کوچ کن (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گذشت آب از سرم دیگر (sm50)
ببخشیا ولی دلیلی هم نداره هر کی بیاد یوزر نرمال بسازه شما بزنی بن کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بگو خب دلیلش چیه شاید واقعا فهمیدیم قانع شدیم
اوکی
من کاری ندارم که کی بن نمیشه کی بن میشه به من ربطی هم نداره
ولی تو این موضوع واقعا گیج شدم اومد چند تا یوزر پشت سر هم درست کرد کنسرو و کمپوت ازین جور چیزا بن کردی گفتم حتما به خاطر یوزر بوده
اومد یوزر محسن چاوشی درست کرد که خیلی هم خوب بود دوباره بن شد ....استاد بزرگ اگه با کسی دشمنی داری به خودت مربوط میشه
یکی میاد تو این خراب شده 2 تا پست میده بچه ها یه خورده بخندن گناه که نکرده شما بی دلیل بن میکنی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm120)
طرف میاد توی پیام خصوصی فحش ناموسی میده بن نمیکنی هیچ چیزیم بهش نمیگی
یه ذره اهمیت نمیدی انگاری توام دوست داشتی من فحش ناموسی بخورم اگه میخوای قضاوت کنی عادلانه قضاوت کن
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
به پیغام کلاغ های سیاه شک کن
که شب جز تیرگی چیزی نمیاره (sm50)
هوس ساندیس کردم (sm2) از اینا که قبلنا بود پاکتشم زرد بود روشم عکس گوریل بود (sm74)(sm27)
(sm2)نقل قول:
ماه رمضانه بچه ها تشته ان اونوقت تو حوس ساندیس کردی (sm98)(sm39)
رفتم دکتر 90 تا قرص اعصاب بهم داده (sm74)
نخور قرص اعصاب(sm25) سعی کن آرامشتو حفظ کنی قرص و ازین جور چیزا بد به روزت میاره (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دکتر واسه خودش گفته (sm51)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرفی نمونده باقی ، سکوت حرف آخر
تو هم بخاطر عشق ، از من ساده بگذر
اوکی اَند رول OK & Roll(sm10)
امیر یه چت روم بزن
دهن آدم گاییده میشه تا برسه صفحه آخر
تمومه بدنم درد میکنه حالت تهوع هم دارم.ویروس گرفتم
مزه اب *** میداد (sm2)نقل قول:
داری پریود میشینقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی شد تو دوباره برگشتی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چراانقد چرت و پرت میگی من دیگه نمیام اینجا (sm2)
دیشب چی شد که رفتی الان چی شد که برگشتی توام مغزت ریده (sm30)
مزشو خوب میدونیا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توام خوردی ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویروسو از یکی گرفتم.پریشب تا 5 صبح تو بیمارستان دستم بهش بند بود.اونم حالت تهوع و استفراغ داشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اِ چه مزه ای بود ؟ (sm2)نقل قول:
جان خودت من تازه خوب شدم تا وقتی که خوب نشدی نیا اینجا منم ویروس بگیرم (sm2)نقل قول:
با اهل قزوین نسبتی ندارم
ولی شوهرش را دوست دارم
(sm50)(sm2)
سید جلال چی شد پ (sm98)
نهنقل قول:
منظور تشخیص اون بود
نقل قول:
حتما آبتو خوردی که میدونی چه مزه ای بود(sm30)
(sm9)
نزدیکیم و هنوز فاصله ها تا رسیدن مونده (sm27)
خونه تنهام الان عینه مرده افتادم یه گوشه حاله جواب دادن ندارمنقل قول:
ببین کی نفرینت کرده به این روز افتادی (sm51)نقل قول:
اشرار مستقر (sm2)
این محسن چاوشیه کیه بن شده اسمش پایینه