میتی از من ناراحت نباش ، حرف من این بود که ما نباید مثل اونا برخورد کنیم (sm10)
من کلا با فحش دادن مخالفم
نمایش نسخه قابل چاپ
میتی از من ناراحت نباش ، حرف من این بود که ما نباید مثل اونا برخورد کنیم (sm10)
من کلا با فحش دادن مخالفم
(sm2)اگه 2 سال پیش بود...
یعنی اگه 2 سال پیش بود (sm2) فقط میتونم بگ الان سجاد بن شده بود (sm30)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا رو شكر دهنش باز نشد (sm30)
باو اینا همش کپی شده س حرفاشون
هک یا برنامه ای چیزی شاید باشه
(sm50)صدا سیما تخم دشته باشه از اسطوره های ایرانی فیلم بسازه اینقد بی هویت نباشیم اینهمه خرج مختار ثقفی و تخمای بلال حبشی کردن یه فیلم در باره همین بابک خرمدین بسازن یا اون سردار کرد که مجسمشو از سر میدون ورداشتن و امثالهم
سجاد مرتیکه پفیوز منو با این بی شرفا یکی نکن
دیوث میگفت قمه زنی کمه برای امام حسین (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خلاصه همه اینا تقصیر تَتَله (sm120)
اینو نیگا ذرت پرت نکن باووووو(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ادم عصبی میشه خونقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)ترک قرمساق چطولینقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جریان چیه خو من بی خبرم ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقت كردي امسال خودشون چقدر بر ضد خودشون حرف زدن هيچ وقت انقدر علني نشده بود
فقط خداکنه به اتحاد ایران لطمه نزنه این بحثها (sm25)
قربانت بچسابنم ای بدک نیستم(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو پیج تتل ببین چه افتضاحی به بار اوردن(sm25)
همش تقصیر مموتیه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)اصن موهوم نیسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تتل پست زده که گوسفند سر میبرن من بیرون نمیرم عزاداری ، یک هو 500 کامنت اومدن به امام حسین فحش دادننقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اکانتها هم میرم اکثرا سنی هستند ، خیلی ها هم فیک
تَتَل رو ببرن چوپونی
دارن به اهل بیت ائمه امام حسین دین قران همه رو دارن به فش می کشننقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)
اون یارو صادق شیرازی گفته بود جلوشو بگیرید حکم جهاد میدم (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چن سال پیش که حمله کرده بودن به غزه یه جا با یکی از این مقلداش صحبت کردم میگفت بزار بکش اون حروم زاده هارو (sm54) گفتم چرا اینو میگی مسلمون نیستی؟ میگفت اونا طواف نسا ( یا یه همچین چیزی )نمیکنن از دم حروم زادن (sm178)(sm25)
به قديميا نامحدود ميدن يا به همه؟؟(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تعرفش چيه؟؟ (sm98)
(sm120)خب بکنن ! فضای مجازی به تخم هیشکی نیسنقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
نقل قول:
تو اینو ببین تا من بررسی کنم ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا تاسف داره هر چند دنیای مجازی باشه نباید که به مقدسات توهین کنن(sm25)نقل قول:
آقا من یه منبر برم(sm120)
در طول تاریخ 4 بار قبر امام حسین با خاک یکسان شده ، حتی گندم هم کاشته بودن تو اون محوطه ( فابل توجه امیر ) اما میبینین که هیچ اتفاقی نیفتاد و الان حدود 3 ملیون زائر کربلا هستن ، بدون ترس از بمب گذاری و داعش و ...
من که بخدا هم از شیعه میترسم هم از سنینقل قول:
باس یه کشتی بسازم کل فامیلو بندازم توش بریم تو یه بیابونی چیزی زندگی کنیم که دست هیچ دینداری بهمون نرسه ، خیلی خطرناکن (sm70)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] عنتر با اون قيافه ميمونت باعث شدي اينهمه فحش بدن ب
(sm59)(sm2)
نماز طواف نساءنقل قول:
میتی یه ساله رفته خدمت خبر نداره بچه های باران دیگه هیچی نمیپرستن (sm2)
جدن ترسم دارهنقل قول:
يهوديا هم از مسلمونا بدترن (sm120)نقل قول:
نقل قول:
(sm77)
منه از خدا بی خبر بعد یه ماه خیلی چیزا برام روشن میشه(sm2)نقل قول:
(sm30) ماجرای کشتی تلمیح داره به نوح و جنتینقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاملاّ تاییدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]