خدا ۲۰نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کرمانشاه ۱۹ (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
خدا ۲۰نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کرمانشاه ۱۹ (sm50)
تبریک به طرفداران محسن چاوشی
من از ترک شرمساری خیلی خوشم اومد به نظرم بهترین ترک آلبوم بود + امیر بی گزند و پریشان هم خوب بودن بقیه به دلم ننشست.
تا وقتی که پاره نشدی میتونی کار کنی (sm2)مگه اونجا آبادی نیست خب اونجا بت میرسن دیگه شیر محلی کره محلی . سرشیر ، عسل (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط *** [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدوم شهری مگه نگفتی رشت ؟! (sm70)
ديشب اون كشكي درست گفت
پارسال 5 روز کار کردم فرار کردم(sm2)نقل قول:
چرا هس اینا بدرد من نمیخوره(sm2)
خشی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DENZEL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نظرم شرمساری جزو 10 آهنگ برتر محسن چاوشیه از هر نظر عالیه
خب پس امسال بازوهات رشد کرده 2روز بیشتر میتونی کار کنی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
كشكي مشكينقل قول: