من کجا مسخره کردم (sm54) گفتم تنهایی نمیچسبه برم بندر توام بیا (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من کجا مسخره کردم (sm54) گفتم تنهایی نمیچسبه برم بندر توام بیا (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که موافقم (sm59)نقل قول:
... هر روز از آینده میترسم (sm50)
بخاطر وقت پر کردن... وگرنه اونم اهمیتی نداره واسمنقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی گفتـــــــــــــی؟ (sm56)(sm56)(sm56)(sm56)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)نقل قول:
همه فکر میکنن ضعیف ترین داروی خواب آور ِ ولی جزء داروهای بنزودیازپینی ِ و نباید زیاد مصرف کرد چون اعتیاد آوره ولی قبول دارم که نسبت به دیازپام خیلی بهترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهترین داروی خواب آور که بنزودیازپینی هم نیست و نیمه عمرش دو سه ساعت بیشتر نیست زولپیدم ِ که کمتر میشناسنش و برای استفاده کم و کوتاه مدت عالیه
دیوانه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه دیگه سنسور گذاشتم واسه ابروهام با سیستم هشدار برخورد و ترمز اتوماتیک در شرایط اضطراری (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلپرازولام ( زاناکس ) داروی خوبیه خداییش بی ضرر هم هست تقریبا ولی به قول خودت اعتیاد آوره ! 1 میلی گرمش من شنیدم خیلی قوی هستش !نقل قول:
من آلپرازولام مصرف کرم ! حس خوبی داره (sm50)