فرار از زندان رف رو دان ..
نمایش نسخه قابل چاپ
فرار از زندان رف رو دان ..
ابوالحسن المهاجر ( حسن مهاجری خودمون (sm2) ) سخنگوي رسمي گروه تروريستي داعش در بيانيهاي مفصل کشورهاي مختلف دنيا از جمله ايران را تهديد کرد و گفت اين گروه تهران و قم را «فتح» ميکند.
به گزارش عصرايران به نقل از فارس؛ المهاجر گفت: سربازان خلافت، شهرهاي بغداد، دمشق، قدس، عمان، شبه جزيره محمد (عربستان)، فارس (ايران) و شهرهاي قم و تهران را فتح خواهند کرد و سپس سراغ روم خواهند رفت. سربازان خلافت قسطنطنيه (استانبول) را بدون جنگ فتح خواهند کرد. (sm120)
(sm50)
لامصب همینطور میرن جلو (sm2) نشقَه رو گذاشتن جلو خب اول میریم دمشقو میگیرم بعدش بغداد ترکیه سر راهمونه اونم سه سوت میگیریم بعد میایم قم آخوندا رو یه بمب میندازیم وسطشون ( به سبک الی (sm2) ) بعدشم تهران اعع ببخشد عربستان جامونده بود دوباره برمیگردیم از اول (sm2)
هیتلر اینجوری نبود (sm2)
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)گالیور و دوستاننقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم چرا احسان نی زن رو میبینم یاد خودم می افتم (sm2)
کاشکی میشد منم واسه شاهنشاه گیتار بزنم (sm74) (sm2)
کاشکی میشد تو حرم
با شاهنشاه گیتار بزنم
(sm2)
(sm169)
مشد زلزله اومد چه زلزله ای
تا حالا تو عمرم اینجوری اینجا ندیده بودم
گفتم که اوضا خرابه ..
الانم شایعه شده آتش فشان تو تهران و مازندران اینا ..
کی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74) سینجول خیلی بت بدی کردم ببخش (sm2)
(sm2)
عاقا یکی فصل پنج فرار از زندان رو لینک بده ممنون میشیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ALI 20 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخ آخ مشد داغون شد ..
مرسی دادانقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سایت زلزله نگاری آمریکا قدرت زلزله در مشهد را ۶.۱ اعلام کرد. (sm50)
پس از زمینلرزه ۶ ریشتری در مشهد ۵ پسلرزه به قدرتهای ۴.۷ ریشتر، ۴ ریشتر، ۳.۶ ریشتر، ۴.۴ ریشتر و ۳.۷ ریشتر تاکنون به وقوع پیوسته است/آخرین خبر
الی گاو نشین پشت سیستم برو جایی خف کن .. (sm74)
زمینلرزه مشهد تاکنون یک فوتی و ۵ مصدوم داشته
17 پس لرزه فقط ..
الی چقد گفتم حجابتو رعایت کن (sm2)
قم هم یه زلزله 18 ریشتر 30 ثانیه ای میومد ایران الان آباد میشد (sm50)
منم مشهدم
(sm2)پشتک های من تو نیشابور ریخت !! الی سالمی ؟؟؟
باقیمانده ترافیک دوره: (3936.24mb) 3.84gbنقل قول:
نوشته اصلی توسط !m?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه من 3.84 گیگ شارژ شده.. :|
تازه قابل انتقال به دوره بعد هم هِه... :|
جریانش چیه !?؟!
پس چرا اون خطم چیزی بش اضافه نشده ..
چقد شاتل خوبه (sm50)(sm2)
الی و جهان ارتقا یافتش زیر آوارن... (sm172)
در سوگ الی هر روز پاییزه پلی میکنیم...
لعنت به این دیدار
لعنت به این دیوار
لعنت به این آوار
من زیر آوارم...
(sm81)
این یحتمل برای مقامی چیزی بوده شاتل گرفته برای سینجولم همینقد بوده چون بدهی داشته کمتر نشون دادهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
در پی وقوع زلزله در خراسان رضوی نماز آیات در دانشکده الهیات دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد:
اقا گارانتی لایف سرویس معتبره!؟(sm98)
نوپاس اطلاعات دقیقی در دسترس نیسنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی شرکتی که ازش پرسیدم گفت نه خلی خوبه نه خیلی بد نسبتا خوبه
من شی شی بدهی داشتم آخه دیوس ..