بت دستور میدم تا 3 مین دیگه پاکش کنی وگرنه چونت پاره ست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط S A D E G H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بت دستور میدم تا 3 مین دیگه پاکش کنی وگرنه چونت پاره ست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط S A D E G H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من چونمو دوس دارم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm30)
مرض بگیری هی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونی که سیاه توست دنیای منه(sm50)
تریاق (sm50)
دیوث پاشو برو آلبومو دانلود کن سرعت عتیقه من تا 70 درصد رفته تا حالا (sm81)(sm2)نقل قول:
تازه 320 دارم دان میکنم (sm2) ریدم پس کله ت مخابرات (sm81)(sm2) توام کمتر کوسچرخ بزن برو دانلود کن (sm2)
سجاد اون هفته ازت پرسیدم که تو آلبوم آهنگی مثل کافه های شلوغ که توش شاعر دکلمه کنه تو آلبوم هست گفتی نه اما الان دیدم که بود - چرا با احساسات من بازی کردی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
آلبوم کی؟
نمیدونستم (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]