فعلا که سومیم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
فعلا که سومیم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیش صیبی میخوای بری ؟ (sm120) خوش به حالت (sm81) من که وقت سر خاروندن ندارم (sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه ساکت و سرد رفتی
سارافونت هنوز دار شده بر رخت آویز
بانگاه من او مجدد پوز خند می زند
میان دود سیگارم صدای عطسه های تو ست
قرمزی جای کش لباس زیرت
رنجی که آن پوست لطیف تحمل می کرد
چشمانی که بلد بودن دلبری کردن را
زنی که معشوقه بودن را خوب میدانست
جریانی از یک توده پر حجم شــ.هوت آلود
در انحنای پیچ و خم ناز بدنش کمین کرده بود
ته سیاهی چشمانش سایه دیگری را دیدم
میان عشق بازی ما انقلاب کاردرستی نبود !(sm50)
مگه من گفتم آخرین ؟ (sm120) فعلاً که لُنگ قعرنشین ِ با صلابته لیگه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چون لنگیا خودشونو ثبت نکردن هی شیلفر میشن میبازن (sm2)نقل قول:
ایشالله امروز استقلالم از ذوب آهن میخوره
یه زمان بورس خواننده های ترک بود و سیبل جان الکسیسی بود واسه جوونهای آریایی ؛ یادش بخیر اصن
(sm2)مسی و رونالدو فرگوسن هم بیارن بازم سقوط میکنن (sm2) آخ سقوط کنن یکم بخندیم (sm2) من نمیدونم اینایی که طرفدار لُنگ شدن به هر دلیل ، دلشون به چی خوشه (sm2) نمونش همین حسین (sm2) تازه طرفدار رئال و لورزپول هم هست که بدتر (sm2) وضعش خیلی خرابه و باید سریعاً توبه کنه (sm2) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این استقلال با صلابت جلو میره (sm118)
آره واسه گاهی وقت ها بخوری خوبه ! من قبلا که اعصابم شخمی میشد یدونه میزدم تو رگ حالشو میبردم ! ولی الان یکی دو سالی هست هیچ دارویی مصرف نکردم دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ضررش نسبت به دیازپام و کلونازپام کمتره ! ولی خب مصرف نکنیم بهتره ! وابستگی میارهنقل قول:
والیوم خیلی بده ! اعتیاد آوره شدید (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من جلوگیری می کنم پدر نشم (sm2)نقل قول:
حسین تازه شرتم که ندارهنقل قول:
اون که صد درصدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلونازپام که افتضاحه
والیوم بیشتر از 6 ماه بخوری اعتیاد شدید میاره