هزار و یک شب من پر از صدای تو بود
گریه هر شب من فقط برای تو بود
(sm127)
نمایش نسخه قابل چاپ
هزار و یک شب من پر از صدای تو بود
گریه هر شب من فقط برای تو بود
(sm127)
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط miladina [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجیب امْا واقعی شادمهر عزیز بهداد کاموری مدیر برنامه های خودش و در اینستاگرام آنفالو کرد...
کاملا با همه ی حرفات موافقم،،موقع سبب و مشکوکم همین حرفا بود...عالی بود پیامت،خودم میخواستم همچین پیامی بنویسم ولی حسش نبود،،دمت گرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط sibiloo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
می گذرم از شب و باور می کنم که تموم قصه ها پر از غمه
باز دوباره جای زخم بی کسی روی قلبم چشم به راه مرحمه
می گذرم از توکه اون غریبه ای
اون که تنهاییمو زیر پا گذاشت
آینه ی قدیمیمو شکستن
تا ابد دل منو تنها گذاشت
فک کنم مهدی ایوبی رو هم بلاک کردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاش فرشباف را هم کلا از زندگیش شیفت دلیت کنه(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
لطفا در صورت امکان مجددا لینک دانلود آلبوم هارو بذاریننقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون (sm72)
بی تو
مثلِ همیشه ام
یه دیونه
که میخونه