(sm172)(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm172)(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حاجی تو که یه من ریش و پشمی وصلته
تسبیحی تو دستته
که تأثیر داره حتمن تو مخ زدن صیغهایا
(sm50)
ای تو دهنت دیوث(sm2) نمیدونی یعنی ؟ آلبوم جدید سلطان چاوشینقل قول:
نوشته اصلی توسط S A D E G H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینک بده من حال ندارم پیداش کنم 320 بده(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر دستت درد نکنه آلبومو کی آپ کرد ؟ کاوراشم خیلی خوبه
عجبا ابله تو صفحه اول برونقل قول:
نوشته اصلی توسط S A D E G H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اول آهنگ امیر بی گزند با اذان موذن زاده شروع میشه (sm74)
خیلی خب بابا چرا میکنی ببخشید میزنی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترجیع بند تریاق (sm54)
رشتنقل قول:
فقط ۳ بار اومدم کرمانشاه مزر پرویزخان
با کامیون