واسه اين شرقي ِ تن داده به باد
تو گواراريي ِ حس وطني
توو شقاوت ِ شب ِ قرن ِ يخي
تو شكوفايي ِ تاريخ ِ مني
(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
واسه اين شرقي ِ تن داده به باد
تو گواراريي ِ حس وطني
توو شقاوت ِ شب ِ قرن ِ يخي
تو شكوفايي ِ تاريخ ِ مني
(sm50)
آزاده بودن هم حد داره
آسمون هم مرز داره
(sm120) برو نونوایی مادرش کار کن دون بپاشنقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)لبتابو دیدم اونجا بود ..ولی کنسرت آناتما نبود (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این کنسرت پینک فلویدو واسه یکی باید لینک بدم ببین میتونی پیدا کنی (sm54)
یعنی یه دکل رو به صورت خیالی خریده بودن ..خیلیِ ها (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هم میرم کار میکنم هم یه ازرا بهش میدم باهاش بره خونه و بیاد نونوایی(sm81)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)اینو بهش بگی که میپره .. مثلا پولکی نیست باید از راه های مقاومتی و تلاش جلو بری (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیزه خاصی نبود قیافش قشنگ بود البته نه خیلی.بیشتر منظورمو این میفهمه @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm2)
یا گریه بکن یا بخند دیوس توام مخت ریده بدتر از من (sm30)(sm81)نقل قول:
برم کفه نونوایی طی بکشم؟ کیسه ارد بزارم رو کولم از خاور بزارم تو نونوایی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا درسته مثلا دختره بی ریا و تلاشگر و دختر نونواست،ولی قرار نیست گره گوری باشه از تجملات بدش بیاد.(sm2)
باور کن هم اینستاگرام داره هم فیس هم همه چی ولی برنامه رو کامل ندیدم اسمشو بفهمم دنبالش بگردم(sm2)
عوضی توکه میدونی من چمه(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط یه ذره بهبود پیدا کردم در حده حال داشتن برای شکلک زدن(sm2)
نماینده خاش در مجلس: بالای ۷۰درصد مردم سیستان و بلوچستان زیر فقر مطلق زندگی میکنند
این سره نخ.از همینجا شروع میکنم اسمشو درمیارم(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کفتر چاهیِ من (sm50)
چرا عینک میزنه کنسرت ؟
Begin Again (sm50)
فیلمشو دیدی؟ (sm50) اون صحنه ای که اولین بار تو ذهنش کارو تنظیم کرد گریه کردم (sm81) خیلی خوب بود (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)(sm81)
کلی زحمت کشیدم این عکسو پیدا کردم از همه جا پاک شده بود حتی خوده مهر هم تصویرو پاک کرده بود.
ماشالله هنرمندم هست(sm81)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فردا حرکت کنم به طرفه شهر جدید پرند این نونواییه رو پیدا کنم(sm81)
اهوم . کلن فیلم موزیکال خیلی میچسبه (sm50)نقل قول:
(sm138)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هی های منو بشنو
اسب؟ و من و دل خسته
من چاووش بی خویشم
با هق هق آوازم
راه سفر عاشق
از گردنه بندان پر
نامردم اگر از خون
این باج نپردازم
(sm50)
(sm81)(sm2)نقل قول:
این مردک سال 96 رد صلاحیت نشه مطمئنا رییس جمهوره کافیه بگه ماهی دویست تومن یارانه میدمنقل قول:
حال میکنی واسه آواتار (sm2)
(sm98)
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممر تو چرا تلگرام اینا نصب نمیکنی یره ؟ (sm120)
البته کپی نکردم سوء تفاهم نشه پاک میکنم (sm2)
(sm120)نقل قول:
چون هیچکس به خوبی محمود نمی تونه برینه تو کشور خیلی ها بهش ای میدننقل قول:
ناینگولان خوب است
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120) خودمم نمیدونم.. کلا اونایی که شمارشون هست تو گوشیمو شمارشونو دارم اعتقاداتمون فرق داره حوصله آبرو ریزی خانواده رو ندارم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا با اونایی که خیلی نزدیک هستن علاقه ندارم ارتباط داشته باشم
شماها هم که همیشه جاهای مختلف هستین میبینمتون (sm127)
این تلگرام عاااالیهنقل قول:
تنها برنامه ای که دارم
زن انتحاری 20 نفر را در نیجریه کشت
این ایرانیه .. مواظب باشین توش چی میگین تحت نظارت اطلاعاته فک کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهتون مشکوک بشن کل مکالماتتونو میکشون بیرون
Taijin Kyofusho - The Evpatoria Report (sm88)
ایران کشکه چیه.الماننقل قول: