24 ساعت میری به کهکشان راه شیری (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
24 ساعت میری به کهکشان راه شیری (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخر ترم همه به استاد ِ فحش میدادن ولی حالا میبینم بد هم نشد (sm120) اون زمان هر کی قرص میگرفت میومد پیش من (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مسکن فقط ژولفن چون عوارضش کمه
ایبوبروفن که افتضاحه و کبد رو داغون میکنه
ناپروکسن هم اگه درد رو نتونستی تحمل کنی بخور و ژلوفن اثر نکرد بخور
تنها خواب اور بود که به عمرم خوردم خودم که دارم میگمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه دیازپام 10 بزن (sm2)نقل قول:
این مشکین تاژ های اکتیو چه خوشبون (sm120)
مسابقه ثانیه ها:
آقا محمد خان قاجار چگونه بر تخت نشست؟؟؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
زیییییینگ...با كــ.ون ؟!؟!
یعنی ناپروکسن از ژلوفن قوی تره ؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو سریال دکتر هاوس نشون میداد دکتر هاوس واسه دردش وایکودین میخوره ! شدیدا مشتاق به مصرفش هستم (sm2)
(sm2) میخوای بفرستیش به دیار حقنقل قول:
اره بابا من با دو لیوان دوغ چنان میخوابم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کلا مشکلم اینه که خوابم خیلی سبکِ... در طول شب چندین باز بیدار میشم... ساعت چک میکنم تغییر حالت میدم باز میخوابم... شبایی که خوابم یه سره باشه هیچ بیدار نشم انقدر سر حال میشم
ناپروکسن به اندازه ژلوفن قویه ولی عوارضش خیلی زیادهنقل قول:
معده رو داغون میکنه
نیمه عمرش بالاست و مصرف نکنی بهتره