یعنی دمت گرم 1 ساعته دارم میخندم مخصوصا خط آخرش(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
یعنی دمت گرم 1 ساعته دارم میخندم مخصوصا خط آخرش(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)
ارش مهرابی و وحید پویان و امیرفرشباف و میلاد هاشمی امشب در گرجستان پیش شادمهرن برای اولین بار همو میبینن شادمهر تو کنسرت امشب گفت اینا باعث شدن انگیزه پر کار شدن پیدا کنم
بعد گفت قبلا هم گفتم خوانندگی رو دوست ندارم ولی شما هوادارا همیشه باعث شدین بخونم و منم واستون تا اخر عمر میخونم تو ایران یه سری ها بهم میگن وطن فروش ولی اصلا مهم نیست چون ایران تو قلب منه
این همه هوادار انگیزه نبودن چهارتا آشغال شدن انگیزهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خخخخخخ(sm70)نقل قول:
ویدئو بعدی آلبوم آهنگ تصویر هستش(sm50)
جدا !! کجا گفته ؟؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ی منبع موثقنقل قول:
نوشته اصلی توسط shadisl [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احتمال زیاد اواخر آبان یا اوایل آذر پخش میشه
خوبه ...منتظریمنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]