نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینک همین صفحه رو بهم بده رسولی
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینک همین صفحه رو بهم بده رسولی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ارورمیده
زلزله (sm50)
برای اخرین بار
ساعت دو ترک دو
بای
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان اینجی کوجا میشه من جغرافیام ضعیفه ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعضی از دیوثایی که میتونم بهشون اشاره کنم این و اون سجاد خشگله هستن که اون پایین در کمین به سر میبرن عین موش ..
اپدیت جدید تلگرام با امکان تماس و انتخاب کیفیت ویدیوهای بارگذاری شده در گوگل پلی منتشر شد.
(sm50)
- به خدا به پير به پيغمبر ما بهتر از شما بلديم تهمت بزنيم! ولي اعتقادي به اين کار نداريم. اتهاماتتان را اثبات کنيد (sm2)
احمدي نژاد: دستور حمله به ما را همان کسي داد که مُرد (sm2) ( سال 84 رو میگه رفته بود زاهدان تک تیرانداز زد محافظشو کشت .. تو منظره 88 هم گفت که به همان آقا به ملک عبدالله گفته بوده 6 ماه کارش تمومه (sm120) )
خبرنگار خطاب به احمدي نژاد: ممنونم از کساني که اين نشست را ترتيب دادند و کساني را هم به عنوان «کف زن» آوردند که اينجا تشويق کنند! (sm2)
احمدي نژاد: مخلص کف زن و کف نزن هستم! ما يک ملتيم که بايد کنار هم باشيم.
خبرنگار: بهترين دوران جواني ام در دوران رياست جمهوري شما، سياه شد (sm2) عالی عالی عالی (sm2)
احمدي نژاد: شجاعت شما ستودنيست
احمدي نژاد خطاب به خبرنگار: يادم نمياد در دوران من، مشکلي داشتيد شما! پيامي هم به من نداديد! الانم اگر مشکلي داريد، با تمام توان حاضرم حلش کنم! (sm2)
بالاخره انتظارها به پایان رسید ...
امشب آلبوم جدید جتلمن موسیقی جهان " توماس آندرس " ( حفظه الله نفسه الزکیه آیات للمومنین والمومنات و الاحیا منکم و الطیبات آبائکم ) منتشر خواهد شد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لازم به یادآوری این نکته ضروری میباشد که این آلبوم به زبان آلمانی می باشد
بله مدرن تاکینگ هنوز زنده است (sm111)مکتب مدرن تاکینگ تا ابد جاویدان است (sm111) بمیرن حسودا بی تلبیتا
تعصبی شدم آیییییییییییییی نفس کششششششششششششششششش
قبل از اينکه عمرتان به پايان برسد و ريق رحمت را سر بکشيد ، حتماً اين کنسرت را تماشا کنيد و به عظمت مدرن تاکينگ پي ببريد ... بله ( لهجه هادي عامل ) خوب نگاه کنيد و اقتدار ما را ببنيد که اگر اينکار را نکنيد به مرگ جاهليت مُرده اید
تنها دقايقي به آغاز سال 2000 هجري ميلادي باقي مانده و جهانيان در انتظار و نگران تاريخ کامپيوتر ها !! نکند قطع برق اتفاق بيفتد ؟ آيا مشکلي پيش نمي آيد ؟! آيا کارشناسان چرت گفته اند ؟ و هزاران آياي ديگر ...
اما ناگهان گروهي شروع به اجرا کرد ... نگاه جهانيان به برلين دوخته شد ... اين کيست اين ؟ آيا مسيح ظهور کرده است ؟ واي خداي من ستون هاي دروازه ی برندن بورگر به لرزه درآمده است !
آيا آخر الزمان فرا رسيده است ؟ و هزاران سوال ديگر ...
بله عظمت و اقتدار ما در حد آخر الزمان بود !!عظمت ما چنان بود که يورو نيوز در اقدامي انقلابي و بي سابقه با قطع برنامه هاي عادي خود اقدام به پخش گوشه هايي از اين کنسرت کرد !! ( البته از وسطاش بود chery chery lady خودم دیدم :l )
بله ! معنا و مفهوم اسپيس ميکس را دريابيد ! نبوغ ديتر را در اين مگاميکس ببنيد و لذت ببريد ...
بله ما در سرماي جانکاه برلين ، 18 دقيقه بدون توقف اجرا داشتيم و رکورد ها را جارو کرديم
بله ما سيلوستر را به اتش کشيديم ! ما از دروازه های تمدن برندن بورگر عبور کرديم و برلين را فتح کرديم ... بله قرن بيستم با ما اتمام رسيد ... ما توانستيم تاريخ را تغيير دهيم ! تمدن آريايي را دوباره زنده کرديم...
بله کاري که حتي هيتلر هم نتوانست انجام دهد آهنهم به راحتی هر چه تمام تر !!
روايت داريم که پس از اين اجراي با شکوه که با ترافيک طويل و عریض خيابان هاي برلين به پايان رسد ، گيت جديدي به نام مدرن تاکينگ نامگذاري شد که بعدها با اعتراض سازمان ملل متحد برداشته شد تا عظمت برندن بورگ زير سايه مدرن تاکينگ قرار نگيرد
بله ما وارد قرن 21 شديم ! تاريخ ما را فراموش نخواهد کرد
و اين است مکتب جادویی مدرن تاکينگ
زنده باد تمدن آريايي
(sm2)
کیا این بازی یادشونه !?؟!
24 سال پیش تو همچین روزی بازی Minesweeper با ویندوز 3.1 رونمایی شد !!!!
امپراطوری آونگ (sm111)
انگار واسه منه (sm2)
دهن این تاتی سرویس همه رو میبره
(sm50)
امروز کنسول مایکروسافت اسکورپیو رونمایی میشه؟
این بازی خیلی خوبه. یادمه خیلیا نمیدونستن اصلا چجوری بازی انجام میشه و اون عددا اصلا یعنی چی. خیلی خوب بود واقعا لذت بخش بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عبدل مالکی امشب دورهمی ..
نیما کرمی مجری ..
تلگرام جالب تز شده .. :l
نسخه pc ..
راه اندازی تلگرام صوتی برای کاربران ایرانی ملزم به تایید وزارت ارتباطات است
محمود واعظی وزیر ارتباطات روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا، گفت : در حال حاضر کمیته ای برای بررسی اثرات رایگان بودن تماس صوتی شبکه اجتماعی تلگرام بر روی اپراتورهای داخلی تشکیل شده است و قرار است این کمیته اثرات راه اندازی تلگرام صوتی را برروی اپراتورهای داخلی مشخص کند
کجا داريم زندگى مى کنيم.....
تفففف ..
تصمیم دولت روحانی برای افزایش 50 درصدی حقوقهای کارمندان، مدیران و بازنشستگان دولتی در آستانه انتخابات!
(sm2)فوکی میدونستی آهنگ شاهین تو سریال شبکه یک پخش شد ..
(sm30)(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه دقت کنی game of thrones هم هست اون پایین (sm2)
(sm2)
قیافه اون یارو ریش بزغاله ای باحاله (sm2)
حیفه ها... (sm50)
این غصه های لعنتی از خنده دورم میکنن
این نفسهای بی هدف زنده به گورم می کنن
چه لحظه های خوبیه ثانیه های آخره
فرشته ی مردن من منو از اینجا میبره...
(sm50)
خب لئیسی هم اومد (sm120)
چرا یه چیزی به من میگه یه سناریویی مناریویی چیزی در کاره اونم از چندین ماه پیش و کوبیدن حسن چاخان برنامه ریزی شده بوده (sm132)
و همان یه چیز میگه آخه سیاست به تو چه (sm2)
(sm50)
د ی و ث
تاکتیک خراسانی (sm50) (sm120)