عبدالله اومده بهت سلام میده میگی رو خیه هام جا داری(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
عبدالله اومده بهت سلام میده میگی رو خیه هام جا داری(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فن بیانم لاغرِ وگرنه منظورم اینه که قدمت رو تخم چشم بنده (sm19)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربون فن بیان عقیمت(sm2)عبدالله در رفت(sm2)نقل قول:
مارِ دایورت کردی کلن نت مان پِرید .... داش حسین سِلام چاکریم نه یره ما هیچجا نِمرم هستم
مارِ دایورت کردی کلن نت مان پِرید ....[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] داش حسین سِلام چاکریم نه یره ما هیچجا نِمرم هستم
بیا ببوسش خوب بشه (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عبدالله برگرد منظور من اون نبود وگرنه تو که ...مم نیستی (sm81)
با گوشی اومدی؟ چرا اینجوری مینویسی؟(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAVI [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ادیتورت پریده؟
همین خوبه
خودمونیم و خودمون
صابر کجاست ؟
(sm4)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAVI [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بزار تو اب سرد(sm2)نقل قول: