دوستان این ویندوز 10 رو کرک کردن؟ یعنی فردا که نسخه نهایی میاد کرکش سریع منتشر میشه یا چند ماه طول میکشه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان این ویندوز 10 رو کرک کردن؟ یعنی فردا که نسخه نهایی میاد کرکش سریع منتشر میشه یا چند ماه طول میکشه؟
آغا این ویندوز 8.1 اعصاب منو خورد کرده یه بازی اجرا میشه یکیش نمیشه عباس جان این ویندوز 10 که با بازی مشکلی نداره؟ چون فردا که بیاد سریع میخوام نصبش کنم.
نه پشتیبانی کامل از بازی ها داره! حتی قدیمی ها ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Darth Vader [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما بگیر نصب کن فردا با روش دوم که زدم تو پست اول ویندوز رو قانونی اکتیو کن! تو rtm که این روش جواب داده حالا نسخه نهایی رو نمیدونم ولی به احتمال زیاد نسخه نهایی هم اکتیو میشه با این روش!نقل قول:
نوشته اصلی توسط navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب خدا رو شکر(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عباس من بازی gta رو خریدم از بازار نمیدونی کدوم ورژنش هست؟
Grand Theft Auto Episodes from Liberty City
DLC داستانی بازی grand theft auto IV هستش چرا رفتی 4 رو خریدی دیوانه ؟ نسخه 5 رو میخریدی که جدید اومده این ماله ساله 2009 هستش grand theft auto V رو میخریدی!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Darth Vader [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوونه خو 30 تومن بود منم نداشتم واسم مهم نیست فقط خواستم ورژنش رو بدونم من 8 سال دفاع مقدس با یه کامپیوتر با گرافیک 64 مگابایت کار کردم الان تازه یه کامپیوتر نو دارم انتظار بهتر از من نداشته باش(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)
من که دانلودش کردم مفت و مجانی (sm120)
منم خواستم دانلودش کنم ولی حجمش خیلییییی زیاد بود چجوری دانلودش کردی؟(sm120) اگه میشه لینک از جایی که گرفتیش رو بهم بده مرسینقل قول: