داداش من از تو سوالم اینه جواب بدی به جان عزیزم میرم رای میدم جناب جادوگر
نمایش نسخه قابل چاپ
داداش من از تو سوالم اینه جواب بدی به جان عزیزم میرم رای میدم جناب جادوگر
کسی درک و شعور نداره نمیشه باهاش بحث کرد :)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک ساختمون تو 100 سال ساخته میشه یک شبه خراب میشه تا بشه از دوباره ساختش :) تا بشه از دوباره پیشرفت کرد ! اینا زمان بر هست :) تنها پاسخم به شماست :)
شما پاسپورت خارجت آمادس ما تو این کشور داریم زندگی میکنیم :)
داداش گلم چرا تو سیزن 8 فصل چهارم سریال 24 که ساخت آمریکا هستش سال 2001 این فیلم ساخته شده.
چرا باید تو اون فیلم اسمه رئیس جمهور ایران حسن باشه و شغل قبلیش لوازم خانگی باشه و سر مسئله هسته ای ایران با هم به توافق برسن؟
تو خوبی تو گلی سیب اپل را تو گاز زدی گل به آمریکا را حمید استیل نزد تو زدی برج پیزا را تو کج کردی خرمشهر تو آزاد کردی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو داداش برو فله ای رای بده
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا شر و ور میگی بگو یارانه 200 هزارتومنی کشور رو به چه وضعی میکشه من چمیدونم یک کارگردان فازش چی بوده
ترامپم تو سیمز بوده (sm70)
ارزش صحبت نداری هرچی دوست داری بگو :) دیگه جوابت نمیدم :) تا وقتی نگی یارانه با کشور چی میکنه.
بسیجی :)
جواب منو بده !!! یک شبه یک جایی درست میشه؟ یارانه 200 هزارتومنی راه حله ؟نقل قول:
هر بلایی سر کشور بیاد شما پات وسطه!! یادت باشه !!
(sm120) بدبخت پای سریال و فیلم و اینا وسط میکشه
بگو یارانه با کشور چه میکنه ؟
بگو تحریم ها چه کرد با کارخانه ها!
بگو مرگ بر آمریکا!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا شر و ور میگی بگو یارانه 200 هزارتومنی کشور رو به چه وضعی میکشه من چمیدونم یک کارگردان فازش چی بوده
ترامپم تو سیمز بوده.
مشکل همینه که نمیدونی مشکل اونایی که رای میدن همینه رفیق با ارزش.
بسیجی آخوند صفت.
مطمئنی ارزش نداره با هم بحث کنیم برو رفیق برو یه چیزهای میگم یوزر برای همیشه بن میشه ها برو رایتو بدهنقل قول:
تو سیب اپل رو گاز زدی
در پاسخ به
یارانه 200 هزارتومنی چه میکنه؟
تحریم چه میکنه؟
چقدر طول میکشه یک چیز خراب شده درست بشه!!
ببینید ! اینا قراره بیان سر کار
گور بابای یارانه تو شعور ملت مثل تو باشه ملت ایران هر روزش بدتر از دیروزنقل قول: