خیلی خوب بود آلبوم
نمایش نسخه قابل چاپ
خیلی خوب بود آلبوم
واقعا آلبوم خوبیه.از همه لحاظ...تمومه تراک ها عالین...ولی عشق یعنی و ببخشید ی چیز دیگن
قبل از اینکه آلبومو گوش کنم کامنتتو خوندم جوکر... خیلی ناراحت شدم از کامنتت. من یک سال تمام منتظر این البوم بودم... وقتی آلبومو گوش دادم متوجه شدم که حتی همون تراک قهوه خونه ها که گفتی هم قشنگ نیست... راست گفتی که دیگه هیچی حال نمیده... سالهاست که دیگه هیچی حال نمیده. متاسفم برای خودم که انقد عاشقانه منتظر این البوم بودم...
من باورم نمیشد!
یه روزی بیام از آلبوم فریدون تعریف کنم.
.
واقعا البومش حرف نداره.
تک تک آهنگاش قابل گوش کردن هستن بدون اینکه از ثانیه ای از آهنگ بدت بیاد.
.
واقعا لذت بردم.
واقعا باقیه خواننده ها یاد بگیرن.
که نابود کردن خودشون رو/.
من واقعا لذت برم/.
امیدوارم این روندش ادامه داشته باشه.
آلبومش هم تهیه شد.
آلومایی که باهاشون تا الان عشق کردم.
محسن چاوشی.فریدون.بهنام صفوی.
عالی بودن.
دمشون گرم.
امیدوارم آلبوم احسان هم عالی باشه!
فردون حرف نداری...
همیشه با همین تیم کار کن بفهم داداشم بفهم.
همش کار بهروز صفاریانهنقل قول:
نوشته اصلی توسط hossain [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اعجوبه ایه این بشر
(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesipesi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البوم عالی بود
میبکس و مستر زیاد خوب نیست باز
(sm50)عجیب قشنگ شده البومش
كردي تو كيون ِ ميكس و مستر درم نمياري ها (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]