شيرمردا تو چه ترسی ز سگ لاغرشان؟برکش آن تيغ چو فولاد و بزن بر سرشاننقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
شيرمردا تو چه ترسی ز سگ لاغرشان؟برکش آن تيغ چو فولاد و بزن بر سرشاننقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه میخندم نه میخوام گریه کنم برای تونقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این ازم بر نمیاد که آب بشم به پای تو
وايسا دنيا وايسا دنيا ،من ميخوام پياده شم!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیست کار عشق کار سرسری
تا ز جان در راه جانان نگذری
يکی بود يکی نبود زير گنبد کبودنقل قول:
نوشته اصلی توسط p@RH@m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو تا چشمون سياه دو تا چشم سرمه سود
نقل قول:
دیر زمانیست نخوابیدم
با دل بیدار تو را دیدم
من اگر عاشق نباشم از خودم سیرم... من اگر عاشق نباشم زود میمیرم...(sm50)
مولای غریبانی مولای غریب مننقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آیینه ی یزدانی مولای غریب من
مرو ای دوست... مرو ای دوست... که منم زنده به بوی تونقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نرو...نرو... که دلم همش میگیره از من سراغ تورو...نقل قول:
نوشته اصلی توسط p@RH@m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]