دهنم قرصه.البته قبول کن اینا رسمی نیست.من باید برم دوست گلم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دهنم قرصه.البته قبول کن اینا رسمی نیست.من باید برم دوست گلم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوست گرامی شما اینو جدی گفتی؟
کی اشکانو پاک میکنه از آلبوم ستاره های سربی بود که به جرات میشه گفت بهترین آلبوم ابی بوده تا به امروز. شما روی چه حسابی این شعر رو ضعیف میدونید؟
راجب تفکرات زن ستیزانه شما هم هیچ نظری ندارم ولی لازم میدونم اظهار تاسف خودمو اعلام کنم! (sm170)
کجا داداش داشتیم استفاده میکردیم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آفرین ، چرا من خودم ارتباط نزدیکی با محسن یگانه اینا دارم ، خودمم اول هودارا این و بعد زن ابی و بعد محسن چاوشیمنقل قول:
حتی یه بارمم کنسرت محسن چاوشی تو جایگاه وی ای پی نشستم
از بقلا برو (sm174)
نظرت محترم.اما ستیزانه نبود.به نظر شما همکاری ابی با این خانم به نفع موسیقی هست.خیر.فقط خاطرات خوب ابی رو کدر میکنه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط zaq110 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در مورد شعر هم نظرم بودمثلا شما سبد سبد رو با اینا مقایسه نکن.
قربونت بشم دوست داداشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیزی داداش قرار بود رفیقاتم بیاری مجمع نابغه رو شلوغش کنی چی شدنقل قول:
ولله وقتم زیقه داداش.شبا میرم پیک موتوری هوا هم سرده خیلی سخته.ایشالله هوا گرم شه چشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش مگه رفقا همه پیک موتوری هستننقل قول:
چند تایی هستیم آره.نقل قول: