(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه مامان بابام اين اس ام اسو دادم بابام هنو جواب نداده ولي مامانم سه خط فحش فرستاده (sm30)
ما خستگى از تنش به در آورديم
با كادويى كه روز پدر آورديم
ما مادر فرسوده خود را برديم
يك مادر خوب و تازه تر آورديم
(sm59)(sm2)
چه كردي؟؟(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يه دخترس وبلاگشو ميخونم رتبش 2 شد (sm29)
سال ديگه تلافيشو در ميارم(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عکسی که زده بود برا شعرشم جالب بود (sm2)
یه رشته مجاز شدمنقل قول:
یه رشته غیرمجاز
(sm59)
فحشايي ام كه مامان من برام داد هم خييييلي قشنگ بود(sm2)نقل قول:
برگه ثبت نام داداشمو پيدا نميكنم حييييف(sm51)نقل قول:
با توصیفی که تو کردی پیدا شدنشم اهمیت چندانی نداره جز فراهم کردن موجبات خنده و شادی(sm2)نقل قول:
منم کاملا شوکه شدم مجاز شدم (sm2)
(sm29)
هر دو تاشو مجاز شده(sm2)نقل قول:
به به (sm2)نقل قول:
این چه وضعیه آخه (sm2)
یادی کنیم از این شعر (sm2)
چرا هر دختری در هر کجا ساپورت پوشیده؟
برای مردم آزاری بلا ساپورت پوشیده
وجالب تر چه در سرمای بیش از حد سیبری و
چه در گرمای خط استوا،ساپورت پوشیده
پریشب رفته بودم خانه ی مادربزرگم و
نگاهش کردم و دیدم که آآآآ...ساپورت پوشیده!!
اگر آن ترک شیرازی به دست آرد دل مارا
یقینا یا مرفه بوده یا ساپورت پوشیده
یکی از من خوشش آمد ، ولی خب مانده ام اصلا
چگونه با دو رون این هوا ساپورت پوشیده
یکی هم آمده جانم به قربانش ولی حالا
که من افتاده ام از پا چرا ساپورت پوشیده؟
به حق این همه بیت و به حق این شب جمعه
زیادش کن خدایا هرکه را ساپورت پوشیده
وقتی آقای قالیباف شهردار
می شوند من می توانم
رئیس جمهور باشم.
"استاد فرشچیان"
(sm14)
برای دیو دوزخ آفریدند
تو را هم از گل یخ آفریدند
دلم دریای خون شد، احتمالا
مرا از خاک مسلخ آفریدند
یاغی
(sm50)
(sm29)
امروز تولد حسن بود
نوید دیوث اخرش نفهمیدی واسه رم گوشی باید چکار کنم(sm29)
شکیرا , طی پیام هایی جداگانه , روز پدر را به جان تری و جرارد پیکه , تبریک و تهنیت گفت (sm2)
پدرت قطعا مَرده! (sm14)
20:30 قراضه چینو گذاشت
سگ تو روحشون(sm3)
تینی مووی کی اکانت داره
ما سرچ میکنیم سایت رایگان دان میکنیم(sm2)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کول از رو علاقه نکرده که عزیز من هاجسون بهش گفته دعوت نمیکنم میخوای محترامانه بری خدافظی کن (sm50)
چرا فحش میدی حالا؟؟ (sm9)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسن جون خیلی مبارک (sm19)
چی میخوای؟ (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دنبال ده رقمیه(sm2)
ده رقمی که لینکش هست رایگانه(sm17)
نمودی ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm55)
از رم گوشی سر در میارینقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کامپیوتر نمیخونه رمو(sm25)
ویندوزو عوض کن (sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیبرد رو عوض کردم(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه دیوثی بلد نیست پ تو این سالا چه گهی میخوردین(sm70)
طرح یوزپلنگ روی پیراهن تیم ملی به قیمت 12 دلار از یک سایت طراحی خریداری شده است!/ این یوزپلنگ آفریقایی است نه ایرانی(sm2)
از کار و زندگی افتادم(sm1)
تمام زندگیم تو رم گوشیه(sm1)
ترجیح میدم 2سال جوونیم تو سربازی به گا بره تا اینکه یک چهارم زندگیم پریود باشم..روز مرد مبارک(sm2)نقل قول:
از جان بپرس اون میدونه!(sm59)نقل قول:
تا حالا همچین مشکلای تخیلی نداشتیم اخه (sm70)
لاشی خانواده رد میشه (sm2)
جان سینا منظورته(sm41)نقل قول:
تخیلی چیه یه سرچ کردم مشکل همه همین بود(sm2) لاشی هیشکی هم بلد نیست 200 تا راهکار انجام دادم نمیاد 2 سال مشکلی نداشتم همین 2 هفته ریده به زندگیم(sm1)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm2)
تخمی تخمی قهرمان نشه صلوات(sm2)