تو هم شانس نداری آ.
گفتم به من و شماها خواهر دکتر نمیرسه (sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
تو هم شانس نداری آ.
گفتم به من و شماها خواهر دکتر نمیرسه (sm81)
چه دلیل قانع کننده ای (sm59)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چجور فهمیدی داداشش نیست؟
حتما دیدی پسره رفت اما این نرفت.
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موزن پوزین (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ازش پرسیدم ! گفتم ببخشید خانم فامیلی شریفتون ! اونجا بود که آب سردی بر پیکرم جاری شد (sm81)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ورید پاک امیرم من که در تدارک حمام است (sm50)
(sm50) این چن روزم که نمیگذره
خب خدا رو شکر اینم بردیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها والا.. به امید گند نزدن در ادامه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمی دونی مادر ،
چه تلخه این سفر ... (sm172)
من خاموشِ ، بهترینِ بهترین منم ... (sm81)
سینجول (هانی) ...
از اونجایی که من الان توی پخش فیلم و موسیقی مجاز تشریف دارم ، اخبارم کاملا صحیح تشریف دارد ،
حتی بنرهایی که ساختن واسه خیابون ها رو هم آماده کردن ...
در ضمن ،
هیچکس حق اعتراض نسبت به هیچ یک از فعالیت های هنری شهاب اکبری ندارد ... (sm50)
ترک های آلبوم از ده تا بیشتر تشریف دارن ...
8 تا (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سر زندگی سینجول شرط می بندم ... (sm176)نقل قول:
نه بابا یه چیز با ارزش بگو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلا برای ما ارزشی نداره ،نقل قول:
ولی برای خودش خیلی باارزش تشریف داره ...
آلبوم رو میخری؟؟ اونجا زودتر میاد؟نقل قول:
نمی رسم ، چون فقط شبا جایی هستم که دسترسی به اینترنت دارم ،نقل قول:
پس به این دلیل آلبوم رو می خرم و شباهنگام ، که دیگه دیر تشریف داره ...
نسخته flac و wave ایشالله تو بزاری البته اگه قبلش سینجول صد مدل فرمت و کیفیت نزاره (sm2)نقل قول:
کاشکی می شد عید قربان امسال سینجول رو قربانی کرد ،
ولی متاسفانه از زمان قربانی کردنش گذشته است ...
(sm2)
شی شی گوه خوری میکنید ..
آخ آخ این سریال پدر شفد خوبه .. (sm50)
نیامدن الی از نیامدن تو هم سخت تر شد .. !!!! (sm50)
تاریخ تعداد مردگانش را رند میکند،هزار و یک نفر تبدیل میشود به هزار نفر،گویی آن یک نفر هرگز وجود نداشته است!
هر کسی یک ستاره روی آسمان دارد. ستاره من باید دور، تاریک و بیمعنی باشد. شاید من اصلا ستارهای نداشتهام.
شما ، مغز هم نداری ... (sm19)
بچه بیا برو کله من خرابه ..
دارم ادامه فیلم Se7en رو مشاهده میکنم حواسم پرت بشه تو رو از هموم 7 جهت تو فیلم میفوکم ..
(sm50)
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مخلصم (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ارادت (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند وقتی نبودی برادر ... (sm120)
(sm19) یادم رفته بود تا الان که دیدم چند نفر از موزیک باران به سایتمون ارجاع داده شدن (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینجول یه حج نرفتی امسال آلبوم 520 بشنویم (sm74)
(sm50)