نه من دارم ادامه تحصیل میدم درسم تموم شد جاری کنین (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نه من دارم ادامه تحصیل میدم درسم تموم شد جاری کنین (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما که نامحرمید و کلمات حرام میگید و موجبات ابطال روزه میشید بی ادب نیستید؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونوقت من که مجری حکم الهی شدم بی ادبم؟
غلط کردم دیگه فدات نمیگم ب هیچکس @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm2)
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مجری حکم الهی چرا حجابت رو رعایت نمیکنی (sm2) مجریان حکم الهی که بی حجاب نیستن (sm2)نقل قول:
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) این تله است برای شکار گناهکاران و پرتاب آنها در آتش جهنمنقل قول:
پس بگو شیطان هستم نه مجری حکم الهی (sm2)نقل قول:
(sm221)نقل قول:
(sm2)صاحب تاپیک چی میگه این همه اسپم ببینه