هجو خاک بر سری (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلاه شرعی میزاری رو شعر های خاک بر سری ؟(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
هجو خاک بر سری (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلاه شرعی میزاری رو شعر های خاک بر سری ؟(sm120)
(sm59)کیون دریده ها
(sm118)فولدر اهنگای سامی بیگی پلی
لنگ (sm2)
خیر (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر بیا ببر اینو ابرومون رقت
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
اکثر شاعرا از این دری وریا میگن (sm2)
آریان چی شد ؟(sm25)
گروه متلاشی شد ؟
سپاهان چقد خوبه امسال (sm54)
از اون ضد لنگ ها هستی ها (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک ساعت بازی تموم شده هنوز تو نخ باختی ؟(sm120)
ایول این کامل ترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پخ سقل ، بد عمل، جعل سیما
زشت گو، یاوه گو، کریه لقا
کیون دهن، خایـه سر،ذکر قامت
بیحیا، بد لقا، نجس خلقت
(sm2)
شانسی بردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گسترش چند تا موقعیت خوب خراب کرد
گفت هرکس امشب دو رکعت نماز بگذارد، اورا حوری دهند که بالای او از مشرق تا به مغرب باشد. کسی گفت: من این نماز نکنم و این حور را نمیخواهم. گفتند: چرا؟ گفت زیرا که اگر سرش در کنار من باشد و در شیراز و بغدادش گا..، مرا چه خبر بود؟!!نقل قول:
اینو سعدی گفته (sm2)
وحـشی بافقی ، شاعر قرن دهم ایران ، درهــجو " کیدی " یکی از معاــصران خودش اظــهار لطف کرده (sm120)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره این وحشی انصافا وحشی بوده از چند نظر (sm30)نقل قول:
(sm2) پخ سقل
کریه لقا
کیون دهن
خایـه سر
بد لقا
نجس خلقت
عجب فحشای باحالیه لامصب (sm2) کریه لقا (sm2)(sm2)(sm2)
کیک گهناک دلق کناسان
کنهٔ کیون گاو خر آسان
هیچ دندان نمانده در دهنت
که کسی بشکند گه سخنت
(sm2)
تیمش خ خوبه مخصوصا تو فاز حمله فقط هافبک دفاعی ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لذتی که تو باخت لنگ هست برام تو برد استقلال نیست (sm2)
ریقو من الان کارت پایان خدمت دارم برو دیگه همون که بهت گفتم 8 ماه دیگه داری یعنی چس ماه درجه که مال آبگرم کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط kashki [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نذار بگم وقتی برره موزیک بودی تاپیک تحلیل موزیک مجید خط وخطی و اون کیوسخلا دی جی اسمشون چی بود سروش اس اچ پی ترک و دیجی الماس (sm2) میزدینقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)واقعا؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کرسی شر نگو ، من تو عمرم یکبار ازینا حمایت نکردم که هیچ ، ازشونم متنفرم (sm70)نقل قول:
چرت میگه باو (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سجاد مدیر بود منم می خواست ببره توو سایتشون که خداروشکر به مشکل برخورد یوزرم (sm2)
(sm2)تو مگه از گذشته سجاد خبر ندارینقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو الان برو مطلب البوم مجید خر صدا تو موسیقی ما ببین اولین کامنت مال کیه چه تحلیلی جامع و کاملی راجع به البوم داشته (sm30)
من اونجا با یه سری اسکول کلکل داشتم ، اونجا خواستم محترمانه برینم بهشون ، چون موزیک ما نظر چرت و پرت تایید نمیکنهنقل قول:
(sm2)ممد دهن لقم از اونجا اورد
یه خاطره از این ممد بگم یه عکس گذاشته بود از سرچ مرورگرش بعد حواسش نبود تو قسمت سرچ نوشته بود نمیدونم چیه سیکسی (sm30)ابروی همه رو برد
باو اون یکی دیگه بود ، اون ممد سنتوری بود (sm2)نقل قول:
خخخخخخخخخخخخخخ(sm2)نقل قول:
سجاددددد مجید خرصدا گوش میدی
(sm2)اوه چی بود حیف شد سوژه ای بود
به پسره گفتم دمت گرم از این صفحه یه عکس بگیر ، بعد چند دیقه یه عکس تحویلم داد ، دیدم بالاش تو گوگل سرچ کرده :
فیلم **** ایرانی (sm2)
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا آبروی منو نبردین ، خداوکیلی من خراطها گوش نمیکردم ، این الیاس دیوث همه جا پر کرده (sm2)
(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)نقل قول:
ای خداااا
(sm30)
علی تکتا هم به مسافر کشی رسید کارش
شب جمعه همگی به خیر... مسافرت ها خوش گذشت؟؟
این روزها برای تامین مخارج موسیقی شدیدا درگیر كارهایی خارج از موسیقی هستم... گاهی یه اتفاق بد همه اتفاقات خوب رو نابود می كنه و توی مسیر یهویی یه چراغ قرمز جلوی آدم سبز می شه...
البته معنیش اینه كه یه چراغ سبز جلوی آدم قرمز می شه...
فعلا پرچم من بالا نیست... آوردمش پایین چون یه سری تعمیرات نیاز داره
الی از موقعی که فتوای پای چپ و راست هنگام ورود به دستشویی رو داده یه جوری شده .. (sm74)
زین پس آلبومارو باید جی اس شاپ از زمین خاکی برات بزنه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]