ن بابا بی پدرا هنوز وصل نکردن (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ن بابا بی پدرا هنوز وصل نکردن (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از برای مصلحت در حبس دنیا مانده ام
حبس از کجا من از کجا مال که را دزدیده ام ... (sm50)
من بی دهان خندیده ام ... (sm88)
دیوث حقشه ترتیبتو بدم از اینجا (sm2)این حرفا چیه زدی به دلبندم اسی 61 ؟ (sm51) خجالت نمیکشی الدنگ ؟ (sm2)میدونی چند سال ازتو بزرگتره ؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به تو چه ربطی داره ؟؟؟ فضولی؟؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی کار می کنه پس (sm98)
محمد یاوری زیر پست محسن (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سایفون و هات اسپاتنقل قول:
میگم انقد نپر به مردم چیزی که نگفته (sm70)شوخی کرده باهات ولی تو اینجور جوابشو دادی(sm120)آروم باش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داری لینک بده سالمشونقل قول: