احسان اگه آرژانتین حزف شد باید آوارتاتو هرچی که من میگم بزاری قبوله؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
احسان اگه آرژانتین حزف شد باید آوارتاتو هرچی که من میگم بزاری قبوله؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قابلی نداشت (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صبح سرم شلوغ شد ، نشد که جواب بدم (sm25)
نقل قول:
من گذاشتم پاي سن كمش چي بگم ديگه (sm25)
آواتار های شما خطرناکه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ghavam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبول نیست(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)
هر چیزی فقط یه بارش جذاب حتی فاجعه (sm120)نقل قول:
بگو ببینم چه تیم درست و حسابی خورده به این آرژانتین >؟(sm10)(sm120)نقل قول:
بازی با بلژیک چی داشت ؟(sm120)هلند تیمه ولی آرژانتین یه مسیه (sm120)
ما که مثل شما بیکار نیستیم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
خواهش مهم نيست (sm10)
بچس دیگه یه چیزی میگهنقل قول:
ولش کن (sm10)