چرا نمیتونم فرم رو تایید کنم ؟!
امین و حسن رسیدگی کنید !
(sm25)
نمایش نسخه قابل چاپ
چرا نمیتونم فرم رو تایید کنم ؟!
امین و حسن رسیدگی کنید !
(sm25)
در اصرع وقت من رسیدگی می کنم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشکلش چیه؟(sm35)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم والله(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیم ساعت دیگه چک کن شاید درست شه(sm120)
مشکلی نداره ، آروم باش فقط (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
+ اين كه تنها دليل ماندگاريش دست گذاشتن روي هموني كه حتي انسان امروز هم نتونسته ازش عبور كنه يعني بيم و هراس ناشي از نداشتن پاسخ براي سوالاش (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوباره بهت میگما !!! (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یواش یواش باید آماده شم برم ممبر(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
من برم فرم رُ تاييد نهاي كنم ببينيم چند چنديم (sm120)
من هر وقت پیشبینی درست میزنم این قاتی میکنه !نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمونش ال کلاسیکو (sm25)
(sm178)
هر کاری میکنی بکن ولی خونه رو کثیف نکن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Kamal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از لاین کشیدی بیرون ؟! (sm120)
لاشی(sm176)نقل قول:
دهنت احمد(sm30)نقل قول:
لاین که هستیم در خدمتت(sm127)
فضاش نچسبه ! (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Kamal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)نقل قول:
هدفم فرهنگ سازی بود (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاک برسرت علیرضا
مردکه پف..وز
احمد رفیقت تاپیک آرش اومده(sm120)
تمام کاورها هم انگلیسی....البته شنیده بودم ایشون هندی هستن (sm2)
چی رو میگی یره(sm2)نقل قول:
(sm27)
آخرش کاری میکنی سعید رو ببرن (sm120)مسبب همه بدبختی های باران تویی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایشک (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عادت نداری بهش اتفاقا من خیلی با فضاش حال میکنم (sm17)نقل قول:
خجالت بکشین رین عزا بگیرین ..
دو دقه رفتم اومدم 20 صفه رفتن جلو ..
نقل قول:
نقل قول:
هدفم فقط فرهنگ سازیه این انگا به من نمی چسپه (sm70)
این امشب هم ول بکن نیست ، یکی نیست بهش بگه آغا ما عزاداریم نیا بخندونیمون (sm178)نقل قول:
مهدی سیسکو کوش دولم براش تنگ شد ..
من بودم یک ماه بنش میکردم(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)(sm88)(sm50)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا اواتار چارلی زدی(sm120)نقل قول:
سینجول غدیر خونو صدا دوم بخون رلیز کن مناسب حال و هوای امشبه
+ راسل ملحد بود، آخرای عمرش شاگردانش دورش جمع بودن گفتن بابا یه عمری گفتی خدا نیست و این حرفا بیا آخر عمری به قولی یه اشهدی بخون، اگه اون دنیایی بود و خدایی بود می خوای چی کار کنی؟ جواب داد که اگه خدایی هم بود بهش میگم خدایا دلایلت واسم کافی نبود...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حال کردن موردی نداره فقط مواظب باش خرابی به بار نیاری ! (sm2)نقل قول:
آره ارواح عمه جفتمون (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسن ببعی دیوث شنیدم غمار بازی میکنی .. (sm102)
سایتم میبینین ***** نمیشه برا اینه از چند وقت دیگه همین کلمه ها مبنای شیلتر سایت قرار میگیره یه دفعه میبینین یه صفحه فروم ****** به خاطر همین کلمه هاس توی صفحات ولی صفحه های دیگه شیلتر نیست
به نکته ریزی اشاره کردی(sm2)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو خف رو کپک ضد انقلابی کافر ..
با سلام.دلم نیومد پیام نذارم.نقل قول:
بنده از همون اویل از آرش خوشم نمیومدش چون سواد موسیقی آنچنانی نداشتن.شرکت در جشنواره های مختلف هم بحث لابی هست.البته تو خود ایران هم داریم مثلا جناب ح.ز بله(sm2) حامد زمانی
واقعا این طرفیا حتی درجه دوم ها هم سرت هستن از ایشون
نظر همگی محترم این نظر من بود.
ممنونم
ینی اعجوبه که میگن ینی این . من که تا حالا اینطوری ندیده بودم