بلد نیستم بلاک کنم خودت بلاک شو (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بلد نیستم بلاک کنم خودت بلاک شو (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گایدمت نه ببخشید فالویدمت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوز اد نشدم که(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نترس من اصن اهل این مسخره بازیا نیستم و از فیس و اینستا و لاین خوشم نمیاد همینجا هم ازادی اندیشه هست هم فحش میدیم هم دختر نیست (sm120)
نقل قول:
فالو بک شدی متاسفانه (sm2)
رسول خطیبی بعد از باخت به پدیده توسط اعضای هیات مدیره برکنار شد. دیروز عباسی مدیرعامل جدید تراکتور مصاحبه ای علیه او انجام داده بود و فقط یک روز به او فرصت داده بود تا در جلسه با هیات مدیره از نتایجش دفاع کند. او امروز هم تیم را تمرین داد و حتی بازیکنان را ممنوع المصاحبه کرد اما دقایقی پیش خبر رسید که خطیبی برکنار شده و ظاهرا این تصمیم در تهران گرفته شده است(sm120)
عکسای اینستاگرامو میشه سیو کرد ؟(sm120)نقل قول:
اره با برنامه ، ولی من برنامه شو ندارم نمیدونم اسمش چیه باید سرچ کنی زیادهنقل قول:
بعید میدونم واسه سیستم عامل ویندوزفون باشه (sm50)نقل قول:
با پی سی سیو کن
وقتایی که پی سی باشه کی میره اینستا(sm120)