(sm50)
You packed your things in a carpet bag
Left home .. never looking back
Rings on your fingers
paint on your toes
.. music wherever you go
(sm88)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
You packed your things in a carpet bag
Left home .. never looking back
Rings on your fingers
paint on your toes
.. music wherever you go
(sm88)
لوازمت رو در یه کوله پشتی گذاشتینقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خانه را ترک کردی و هرگز برنگشتی
انگشتر در انگشتانت
خالکوبی رو پاهات
هرکجا که میری موسیقی است ..
(sm178)
عبدل میگه متولد 67 هستش
You can win if you want
if you want it you will win
On your way you will see that life is more than fantasy.
Take my hand follow me
oh you got a brand-new friend for your life.
تو میتونی پیروز شی اگه بخوای
اگه بخوای حتما پیروز میشی
تو راهت خواهی دید که زندگی فراتر از هوس هست
دستمو بگیرو دنبالم بیا
اوه ، تو یک دوست جدید برای زندگیت پیدا کردی ..
(sm74)
آرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من باورم نمیشه که دوتا آلبوم اولش رو توی 20 سالگی داده خیلی کوچیک بوده
(sm74) الهی تصدقت
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)اصن این عکسو دیدم دست و پام شل شد
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با ترلان پروانه رل زدن خودشو موش میکنه براش ترلانم خرگوش شده بود.(sm25)یکم سنگین بودنم چیز خوبیه .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو ببین الی .. (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه عکس خوبیه . ازون عکساست که ادم میبینه عاشق میشه (sm81)
بابا اینو بدون ارایش ببینی بالا میاری
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این که نشد حرف .. معلومه هر کی به خودش نرسه خب بد ریخت میشه . من و توام میریم سلمونی یا مانی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه بدون ارایش م دیدمش . چهره ش معصومه (sm19)
آلبوم اولش (خدانشناس) سال 86 اومد. یادمه هرجا میرفتم گذاشته بودن.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اندوه بزرگی ست ،
انبوه انتظار ... (sm50)
لپ تاپم رو وقتی از برق میکشم و با باتری کار میکنه خیلی کند میشه ولی وقتی به پریز وصله سرعتش خوبه.
آیا باتری لپ تاپم خراب شده ؟ (sm132)
خسته ام بعد تو از این همه شب بیداری
دم به دم یاد تو و درد و غم و بیداری
برو هر جا بنشین پشت سرم حرف بزن !
این چنین نیست ولی رسم امانتداری
قهوه ی تلخ رقیبان که مرا خواهد کشت
سهم من از تو شد این رسم بد قاجاری
دل من خواست که یک بار دگر برگردی
دیگر از جانب من نیست ولی اصراری
همه گفتند که تو خنده کنان می رفتی
خسته ام از تو و این ماضی استمراری ... (sm50)
محمد شیخی ...
(sm27)
(sm25)
من مرد تنهای شب م صد قصه مانده بر لب م (sm50)
خفه شو ..
ینی شی ینی شی ..
زانکو سگ رو بغل کرده موزن زانکو رو الان شیجو شد .. :l
شیزه بهروز صفاریان مصاحبه کرد ساعت 25 شیزی نگفته بذ بیبینم ..
سرشو بگیرو نشه شو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی حالم داره بهم میخوره ازین لوس بازیا (sm3)
اینی که میگین مردمی هستش ..
همین چاوشی که الکی جا باز کرد تو دل مردم با این سیاست بازیاشون پارسال وقتی که بی گزندش اومد اول تعریفش کردم احترام براش قائل شدم تو اینستا
بعدم تو اینستا چند بار بهش گفتم بابا ما هم آدمیم یه 4 تا عکس آتلیه خوشگل بگیر بنداز بزار
شاید یه بدبختی خواست پوستر بزنه دیوار . یا مثلا منم چند روز بذارم رو اواتار ولی دید و اصلا اهمیت نداد .
منم الان نیلوفر که یه وقتی خودش افتخار سینمای ایران بودو همه هم براش سر میشکستن بس که خوشگل و خوب بازی میکرد
منم اینو میزارم افتخارمم همین بازیگرایی بودن که الان پیر شدن .
(sm50)
ما بچه بودیم اصن نمیفهمیدیم سگ چیه ازش میترسیدیم الان بچه چاوشی رو نگاه کنین تو ناز و نعمت درست مث پسر دختر عموی خودم (sm2)
حسودم نیستما خوش به حال باباش (sm2) ولی بچه ای که طعم تلخ بدبختی و نداری رو نچشه کسی که از بچگی به هر چی که خواسته برسه بزرگ که میشه اصن نمیفهمه غم چیه نداری یعنی چه .
اگه بد میگم بگین دیه .
چه قدر پیر و شکسته شده که دیگه با ابرو هم برنمیگرده (sm81)
بازم سایتای ایرانی نزدن (sm74)(sm2)
اصن توماس شانس نداره (sm81)(sm120)
آلبوم یکنواخته (sm25) اکثراً از ملودی های قدیمی استفاده کرده (sm25) دیتر کجایی (sm74)
04. Feuerwerk = my lonley girl
05. Sie und ich und du = i will follow you
06. Unendlich = cosmic girl
07. Schwerelos = i will follow you علی الخصوص اوج
08. Traumtanzer = fly to the moon
09. Zuruck zu dir = يادم نمياد الان
11. Ein Augenblick der alles dreht = lunatic girl
12. Odyssee = استاد اندي (sm2) shooting star
13. Fliegen = یادم نمیاد ولی اصن این یکی خودشه چه ملودی چه تنظیم (sm120) if i ? (sm132)
زبان آلمانی چیزی در حد فاجعس (sm2) علی کریمی راست میگفت چیه این (sm2)