(sm2)یا خدا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)یا خدا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم يراحي پيشرفت داشته نسبت به دو تاي اولي (sm50)
سنگ پا گرفته دستش ؟ (sm2)
خوب بود البومش(sm132)
دوسِت نداشت (sm127)
اين هومن نامداري بعضي وقتا يه ايده هاي خوبي داره اصن آدم كيف ميكنه (sm120)
خواننده باید از عواملش کار خوب بخواد وگرنه همه بنجلاشونو رو میکنن(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)
آره خب اينم هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی قضیه دکل چیه یه لینک بده ببینم بیژن چی گفته (sm25)
من همینجوری تو فیس عنوانشو دیدم لینک ندارم
(sm19)
دوست نداشت (sm50)
(sm120)بریم البوم فرشاد
(sm30)
سایتای خبری چک کن ببین جایی صحبتای کاملشُ نوشتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی اشکو بارون ویلنش شبیه اون کاور مایکل جکسون که چندوقت پیش زدید نیست ؟ (sm120)
نععععع
یاد اون افتادم (sm120)
شبیه اهنگای کولی هستش تو اسکاتلند
(sm173)از یک هفته دیگه باس منتظر وین 10 باشیم سیستمم اماده تنور داغ بچسبونیم
(sm59)اوه گرافیکم دیده فضا باز شده خودشو کشیده بالا 2.5 گیگ شر کرده
(sm2)
(sm70)اشترم چن ماهه غرق ابی شدی
(sm50)زیر گنبد فردا سینجول 12 میمون رو دنبال کردی یا نه
(sm2)
مظلومی: پرسپولیسی ها می خواهند بیایند استقلال ولی من آن ها را نمی خواهم
مرتیکه یالقوز میخواد خودشو تو دله کیسه کشا جا کنه ک*س شعر میبافه(sm2)
ه گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، ستاره سریال «بازی تاج و تخت» برای بازی در فیلم «Birmstone» به داکوتا فنینگ و گای پیرس پیوست. شخصیت جان اسنو در سریال «بازی تاج و تخت» با بازی هرینگتون، در قسمت پایانی این سریال کشته شد و از این سریال بیرون رفت. در «Birmstone» او در نقش یک قانونشکن ظاهر خواهد شد.
پووووووف
(sm2)(sm2)(sm2)مهدی یراحی (sm2)(sm2)(sm2)
(sm70)(sm59)یه چیزی در حد سامان جلیلی
نه ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا برو daredevil رو ببن ..
(sm50)
(sm118)خدا از دهنت بشنوه
من میدونستم خودم میخواد ارزون شه ..
الی 12 میمون چطوره فیلمشم هه ندیدم ..
اولین سریالیه که از این شبکه تخمی syfy دارم میبینم خوشم اومد
فیلمشم فوق العادس
این همونی که قبلا لینک گذاشتم گفته بودی سریالشم هه .. (sm59)