انهایی که به تنظیم کافر بودند
با حرف من به ریدن کوشان ایمان اوردند
و سپس فریاد سر دادند کوشان ریده
نمایش نسخه قابل چاپ
انهایی که به تنظیم کافر بودند
با حرف من به ریدن کوشان ایمان اوردند
و سپس فریاد سر دادند کوشان ریده
کیفیت فرمت Wav با MP3 زمین تا آسمونه البته تو سیستم صوتی حرفه ای یا اسپیکر حرفه اینقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی تو لب تاب تو گوشی تو هنسفری به هیچ وجه قابل تشخیص نیست
بهترین البوم چاوشی با اختلاف
از من خود ان سیزدهم هم به مراتب بهتره
دم محسن گرم(sm127)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این همه صبر برای این آلبوم اصلا ارزش نداشت. با احترامی که برای محسن چاوشی و طرفدارانش قائل هستم اصلا البوم خوب و موفقی نبود. تک آهنگ خداحافظی تلخ کل آلبومش رو می ارزه
جان - شما جز اون دسته هستی که بعد از این آلبوم ریزش میکنی (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط guitar [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد به نظرت آلبوم چطور بود ؟ نظرتو بگونقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رو کدوم ترک قفلین؟
خوب بود میتونست بهتر بشه ولی در کل خوب و قابل قبول بود ارزش اننظار رو داشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاه مقصود - عجیب منو یاد مادرم میندازهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]