تا باشه از این کارا تو این شرکتا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خر نشی بری بانک (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
تا باشه از این کارا تو این شرکتا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خر نشی بری بانک (sm120)
لامصب درگیر بازی اینا شدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)
واسه پئل کار انجام نمیدیم ما واسه افزایش اگاهی و اطلاعات شخصی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد بحثای شما خانما هیچ جذابیتی واسه ما نداره که بخوایم دست به چونه دنبالش کنیم (sm98)
کارمند بانک بهترین شغل دنیا با اختلافنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من همین الان حاضرم کارم رو با کارمند بانک عوض کنم
هلندم اگر روبن و اسنایدر رو ازش بگیره چیزی ازش نمونه حتی با وجود کویت و فن پرسی و لنز و هونتلار و .......(sm120)نقل قول:
نقل قول:
حالا كه نداريم ولي خيلي هم مطمئن نباش كه ديگران هم مثل شما فكر كنن درست ميگم؟ (sm128)
سختی های خودشو دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه چشمشون اون وام و تسهیلات رو میبینه فقط
ولی من که حاضر نیستم برم کار بانک (sm55)
ممکنه این طسور فکر نکنن ولی دو روز که بحصا رو دنبال کنن صد در صد پشیمون میشن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا بحثای شما فقط واسه خودتون جذاب (sm120)
داداش من الان 15 ساله کارمند بانکهنقل قول:
چند سال اولش یکم سخته ولی به وام هاش می ارزه