(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من زیاد گوش ندادم آلبومو وقت نکردم به همین دلیلم نمیتونم نظر بدم
راستی اون آهنگ تو دموی تبلیغاتی تراک چنده ؟
12نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عادل روحنواز ترکونده
(sm1)نقل قول:
خیلی خوب زده پتانسیل تبدیل شدن با پایگان رو داره
آلبومو تو ریپ زدی میلاد ؟
من ویو ریپ زدم فرستادمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا متوجه منظور شما از ریزش نشدم. من خودم طرفدار صدای محسن چاوشی هستم خصوصا اینکه هم استانیمون هم هست. تورو خدا تعصبی نظر ندیدن. قبول کنید البوم موفقی نبوده. انتخاب ترانه ها اصلا با ملودی و تنظیم ها همحونی نداره ...نقل قول:
با هدفون که به موبایل تبلت یا لپ تاپ بگوشی اصن خیلی کیف میده تازه اونجا عصاره اهنگ به وجودت میشینه
این سیستم به درد نمیخوره هدفونش چون خروجیش از خود اسپیکر نیس مگر اینکه کارت صدا حرفه ای داشته باشی
خیلی کیف کردم با موبایل گوشیدم