(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به یه رشتی میگن خبر مرگ بابای همسایه رو بهشون بده.
میره در میزنه میگه:شیمی پِر خانه ایسه؟
میگن:نه....شب ایه.
میگه:اره جان تی کـر(sm120)
صابر(sm2)
(sm46)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) دهنت ایماننقل قول:
نوشته اصلی توسط iman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه میگن بنز و bmw
ولی من میگم یه جفت کتونی اما با عشقم(sm127)
البته من ک.سشر زیاد میگم شما زیاد توجه نکنید!!
یه بار به بابا بزرگم گفتم شکست عشقی خوردم.
یه نگاه به من کرد ت.خماشو خاروند بعد کانال تلویزیون رو عوض کرد!
این قشنگترین درس زندگیم شد..
دست به دست ما دهی شانه با شانه میروینقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آه که با رقیب من جانب خانه میری
درس زندگیش بی کلام بود ولی قشنگ وبرباربود(sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]