واقعا عجیب مملکتی شده (sm25)
من اگه چهار سال پیش از این مملکت رفته بودم الان این وضعیتم نبود(sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
واقعا عجیب مملکتی شده (sm25)
من اگه چهار سال پیش از این مملکت رفته بودم الان این وضعیتم نبود(sm74)
با اختلاف قهرمان پیاده روی استقامت(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تاییدنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کارمند بانک شی فقط باید خفه شی
بذاری هر آدم دوزاری بهت توهین کنه(sm98)
باشه نمیرم بانک (sm120)
مسی جام رو ببره بالای سر (sm10) (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی گفت قهرمان بین هلند و آرزانتینه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلمان چی پ (sm120)
من فقط میخوام کارمند بانک بشی و مزه ی صبح زود از خواب بیدار شدن رو بچشی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم يه تماشاچيم همين همينقدر برام جذابيت داره . و اما حرف شما قبول ندارم چون مغايرت داره با چيزي كه عرفه . اگر الان 5 تا دختر خانم بيان همين تاپيك يه خط در ميون بحثتون رو منحرف ميكنن . نگو نه كه خندم ميگيره و ميگم از فضا اومدي پس تعصب بيخودي نشون نده (sm10)
برزیل هم که پشم (sm2)(sm30)(sm120)